witam:)

1
Zapomniałam się na samym początku przedstawić... Jestem Magda uczę się w LO na profilu sportowo-obronnym. Od małego jeżdżę konno oraz maluje, od 3 lat rozwijam też swoją pasje w dziale literatury:pisze wiersze i krótkie opowiadania. Uwielbiam fantastykę i powieści przygodowe. Teraz jestem w trakcie czytania Sagi o Ludziach Lodu. pozdrawiam serdecznie

5
Witamy, witamy:D

Jeśli czytasz Sagę o Ludziach Lodu, to pewnie długo jesteś/będziesz w trakcie;) Na początku Twój nick skojarzył mi się z typem gleby:D Ale po przeczytaniu postu wyprowadziłam się z błędu. Za włosy;) Ale chyba i tak mi się będzie kojarzyło;) Także z Wydziałem Leśnym poznańskiej AR:D Tam to mają ludzi, bosh...

Rozgość się, dziwnymi powitaniami nie przejmuj, przez wiedzę dostępną na forum się przekop, przełknij tony informacji i czuj się jak u siebie:) Szczególnie polecam link do Piszemy Bestsellera w dziale Felietony.

Pozdrawiam

kognitywna

6
Sagę czytam już od dawna:) wciągneła i jest fajnie:) hehe mój nick jest bardziej z spektaklu "mada i marcin" stworzonego na podstawie książek Siesickiej:) hehe dla zabicia nudów bawię sie w aktora w teatrze "kulturalnym"

7
Ojej, grasz w teatrze! Jak świetnie! Moje liceum bardzo stawiało na twórczość i kreatywność, nawet organizowaliśmy sobie własny przegląd teatralny, więc trochę się grywało. Na kogni na szczęście rusza teraz kręcenie parodi CSI: Kryminalne Zagadki Miami;) Ale jest na etapie tworzenia scenariusza, a ja tam robię za operatora kamery, więc tego teatru bardzo Ci zazdroszczę.

Pozdrawiam

kognitywna

8
ja sie ciesze ze moge cos tworzyc, wlasnie sie przygotowujemy do spektaklu Romeo i Julia:) gram Julie<hahaha> pozdrowionka

10
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

11
Siemka!

Saga o ludziach lodu? Jestem jeszcze młody, nie słyszałem ale chyba pobiegne do sklepu :) Może mi ktoś powiedzieć o czym to jest?
Aktualnie próbuje napisać : "Obrońcy Tajemnic".

12
Saga o Ludziach Lodu jak to mówia moi kuple co ja czytali romasidlo:P ale jest wiele fantastyki w niej:) jest to opowiesc o rodzie w którym jest przekleństwo i w każdym pokoleniu ktos walczyl o dobro i o zwalczenie dziedzictwa....

13
Hmm... zastanowie się. Wprawdzie nie lubie romansów ale nie przeczytać fantastyki? :wink:
Aktualnie próbuje napisać : "Obrońcy Tajemnic".

15
o ile dobrze pamiętam, pan Andrzej polecał pierwszy tom Sagi do nauczenia się , jak wkopać głównemu bohaterowi i złapać czytelnika na litość.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”