Giełda nicków

106

Latest post of the previous page:

Chyba nie PePe?

G.

Faraon_edit: padaPada to zła odpowiedź.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

Giełda nicków

107
Podejrzewam, że zorck :)

Faraon_edit: Tym razem pudło. ;)

Added in 54 minutes 44 seconds:
O, losie... Same pudła :roll: A ja nie przypominam sobie, żeby wielu obiecujących młodzieńców porzuciło Wery. Jeszcze Erythrocebus wyłania się z zakamarków mojej pamięci, lecz naprawdę nie kojarzę, czy wygrał jakiś konkurs :D
Ja to wszystko biorę z głowy. Czyli z niczego.

Giełda nicków

116
Faraon pisze: Szybka gra na Giełdzie: padła już w tym temacie poprawna odpowiedź odnośnie litery N... która?
Stawiamy z Misqiem na Bariego, więc.. :)

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

Giełda nicków

117
Faraon pisze: Szybka gra na Giełdzie: padła już w tym temacie poprawna odpowiedź odnośnie litery N... która?
jak w TYM temacie, to tylko Bari. Nic innego (w sensie żadna inna) nie padło :P
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Giełda nicków

118
Jeśli chodzi o A, to ktoś stawiał na uniwersa, ale wiemy, że on to S jest :). Ktoś stawiał na Misieq79, ponieważ jednak Faraon robi przy tym tyle zamieszania, to może wskazywać, że A to Sepryot, na którego stawiały dwie osoby :)

Faraon_edit: Ziiiiimno...

Added in 4 minutes 57 seconds:
Co do F to aż cztery (4) osoby stawiały na Isabel, jedna na Wolha.Redna i jedna na Mambę. Czy "większość" ma rację? :)

Faraon_edit: Nie ma racji. ;)
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Giełda nicków

119
Po kolei, może zajmijmy się odpadniętymi najwcześniej, żebyśmy nie rozebrali półfinalistów przed półfinałem :P
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2018”