Giełda nicków

137
Eldil pisze: Pozwól Miśqu, że nadal będę skrupulatny i wrzucę wszystkie opcje. Nie tylko te, które wydają się możliwe czy niemożliwe.
A jakie opcje jeszcze istnieją poza możliwymi i niemożliwymi?
Ja to wszystko biorę z głowy. Czyli z niczego.

Giełda nicków

140
Rubia pisze: A jakie opcje jeszcze istnieją poza możliwymi i niemożliwymi?
Prawdopodobne. Nieprawdopodobne. Wirtualne. Tak na szybko.
Jeśli nie macie żadnych innych trosk, strapień, udręk odnośnie tego, co napisałem, za waszym łaskawym pozwoleniem, oddalę się na odpoczynek.
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Giełda nicków

141
Nie, nie mamy trosk, więc udzielamy pozwolenia :) Dla mnie najbardziej pociągająca jest opcja "niemożliwa, ale prawdopodobna tak na szybko". Chyba nawet bym do niej pasowała :D
Ja to wszystko biorę z głowy. Czyli z niczego.

Giełda nicków

142
Gramy dalej:
1. T nosił(a) Czerwony Kapturek na forum.
2. Mówimy o kimś, kto nie logował się na WM min. 5 lat.
3. Pomimo tak długiej nieobecności, zapoczątkowany przez niego/nią projekt jest dalej wspominany przy różnych okazjach.

Niestety nie było go/jej w Barażach ze względu na kłopoty z terminem.
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

Giełda nicków

143
Thana?

Added in 7 minutes 20 seconds:
A co z tuni1 jako A?
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Giełda nicków

144
P.Yonk pisze: Thana?
Nie. :batman:
P.Yonk pisze: A co z tuni1 jako A?
Przykro mi, ale musicie się uzbroić w cierpliwość - filmik miał za zadanie narobić apetytu, ale jeszcze nie odkryjemy wszystkich kart. Nie ukrywam: zgadujemy w taki sposób, aby jak najmniej pomagać w odkryciu tożsamości pozostałych w walce, a prawdopodobnie "rozwiązAnie" obaliłoby część propozycji wobec BEJPRS. ;)
Właśnie dlatego wybrałem na dziś T - jej/jego nick jeszcze tu nie padł.
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

Giełda nicków

145
Czerwony?

Hmmm. Ciężka sprawa.
Ery? Bron?

G.

Faraon_edit: Ciężka nie, ale podchwytliwa. ;> | Ery? Bron?
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

Giełda nicków

148
Faraon pisze: Czy widzieliście, żebym kiedykolwiek nazwał któregoś z Moderatorów "Czerwonym Kapturkiem"?
Zatem szykuje się przegląd avków? :P
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

Giełda nicków

150
Faraon pisze:
B pisze:Rangę Czerwonego Kapturka miała Zuzanna (będąc zresztą Czarną, nie Czerwoną). I to ona wymyśliła "Którędy do Zamku".
Czyżby? :)
B jak Brawo!
T = zuzanna
W życiu bym nie wpadł, za młody stażem :)
Natomiast fakt, że B wie...
:)

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

Giełda nicków

151
Faraon pisze:
B pisze:Rangę Czerwonego Kapturka miała Zuzanna (będąc zresztą Czarną, nie Czerwoną). I to ona wymyśliła "Którędy do Zamku".
Czyżby? :)
B jak Brawo!
T = zuzanna
Ja już kiedyś pisałam, że B pachnie mi Leszkiem :))
Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2018”