Latest post of the previous page:
Zauważyłam, że jako F jest typowana iris, Isabel i Mamba. Chciałabym oddać strzał, że E to iris.Giełda nicków
197Przyznaję, że stylu Sarah, nie znam, więc tutaj naprowadziło mnie czerwone serduszko (czerwone w telefonie, zielone na kompie, jak teraz widzę), a zagadka z datą tylko utwierdziła (korzystałam z polskiej Wiki).
Natomiast z Red, przeszukałam userów po datach rejestracji i wytypowałam kilka nicków. Jeśli chodzi o styl, to tylko tekst z „Obyś nigdy nie musiał zwyciężyć” pasował według mnie do Red, więc zaryzykowałam. Po czym Misieq przekonywał (poza forum) i właściwie przekonał, że się mylę
Serio, myślałam, że ten strzał spisany jest na straty.
Teraz natomiast zaczynam się poważnie zastanawiać nad tożsamością E... Jeśli patrzeć po stylu, to powiedziałabym, że E to mężczyzna.
Natomiast z Red, przeszukałam userów po datach rejestracji i wytypowałam kilka nicków. Jeśli chodzi o styl, to tylko tekst z „Obyś nigdy nie musiał zwyciężyć” pasował według mnie do Red, więc zaryzykowałam. Po czym Misieq przekonywał (poza forum) i właściwie przekonał, że się mylę

Teraz natomiast zaczynam się poważnie zastanawiać nad tożsamością E... Jeśli patrzeć po stylu, to powiedziałabym, że E to mężczyzna.
"Kiedy autor powiada, że pracował w porywie natchnienia, kłamie." Umberto Eco
Więcej niż zło /powieść/
Miłek z Czarnego Lasu /film/
Więcej niż zło /powieść/
Giełda nicków
198Aktegev, nikt nie znał mojego stylu 
Nigdy w życiu nie pisałam opowiadań
)

Nigdy w życiu nie pisałam opowiadań

Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018
Giełda nicków
199A miniatury o wojownikach - to chyba proza jednak? 

"Kiedy autor powiada, że pracował w porywie natchnienia, kłamie." Umberto Eco
Więcej niż zło /powieść/
Więcej niż zło /powieść/
Giełda nicków
200Aktegev, drabble. 100 słów
Trochę mało do określenia stylu 

Giełda nicków
201Sarah, Kali pasowała do Ciebie a co do pierwszego to pamiętałem że miałaś ogólnie pojęte
konotacje z pogotowiem. Ale se myślę, Goldfarb mądry, dłużej na forum, jak mówi że nie to pewnie nie 

Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze
Giełda nicków
202Nie ufaj nikomuMisieq79 pisze:Ale se myślę, Goldfarb mądry, dłużej na forum, jak mówi że nie to pewnie nie

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover
Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.
Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.
Giełda nicków
203Misieq79, a dziękuję:) W szpitalach siedzę krócej niż Ty ale za to częściej na SORze
Na szczęście nie jako pacjent:)
A Kali - tak, polubiłam bardzo moją boginie i to chyba dało się wyczuć:)

A Kali - tak, polubiłam bardzo moją boginie i to chyba dało się wyczuć:)
Giełda nicków
204Po fakcie: "fantasy"

“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)
R. Arnold
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)
R. Arnold
Giełda nicków
205Sarah, pamiętasz?
Kruger pisze: G jest ciekawsza, ale nie czuję w niej tej iskry. Może mnie tarot odrzuca a może ckliwość relacji bohaterów, nie wiem.
Nie borę udziału w giełdzie nicków, bo nie znam tak dobrze waszych styli pisania, by się kusić o zgadywanie, ale w tym tekście uderzyło mnie coś, co mi się z jednym z was skojarzyło. Kobieco mi się skojarzyło, ale nie zdradzę z kim, bo po co mam się zbłaźniać. Pewnie się mylę, dużo osób na G obstawia kogo innego. A wcześniejsze teksty G z TOPY były jednak bardziej męskawe.
Nie uwierzyłaś, a ja tak zupełnie poważnie pisałem. Za jedną, jedyną rzecz w tekście.
Za to. Skojarzenie z Tobą byo bardzo silne. O dziwo, nie zawiodło.Sarah pisze:(...lubię, gdy się do mnie śmiejesz i lubię, gdy do mnie szepczesz… wiesz?)
Sekretarz redakcji Fahrenheita
Agencja ds. reklamy, I prawie już nie ma białych Francuzów, Psi los, Woli bogów skromni wykonawcy
Agencja ds. reklamy, I prawie już nie ma białych Francuzów, Psi los, Woli bogów skromni wykonawcy
Giełda nicków
206Kruger, nie zawiodło
)
A wbrew temu, co ktoś mi zarzucił - maile i smsy były prawdziwe
Stąd pomysł na wykorzystaniu ich w opko.
Szczerze mówiąc, myślałam że wytypowałeś mnie po katakumbach i Cite.
A Twoje skojarzenie mnie wzrusza. Serio
To bardzo fajnie być tak widzianą
Dziękuję

A wbrew temu, co ktoś mi zarzucił - maile i smsy były prawdziwe

Szczerze mówiąc, myślałam że wytypowałeś mnie po katakumbach i Cite.
A Twoje skojarzenie mnie wzrusza. Serio

To bardzo fajnie być tak widzianą

Dziękuję

Giełda nicków
208Juliahof, :oops:
Bardzo dziękuję, ufff.. :oops:
Nie czuję się dobrze z dużymi tekstami i cholernie mi miło czytać takie słowa :oops:
Bardzo dziękuję, ufff.. :oops:
Nie czuję się dobrze z dużymi tekstami i cholernie mi miło czytać takie słowa :oops:
Giełda nicków
209Giełda nicków
210ithilhin, żebyś wiedziała ile zdrowia mnie kosztowały..
Jednak zdecydowanie lepiej czuję się w mniejszej ilości słów
Bo jak nad nimi nie mam kontroli - rozrastają się jakoś tajemniczo i pączkują
A potem się rozłażą
Dziękuję Ci bardzo za te słowa , dziękuje.. :oops:

Jednak zdecydowanie lepiej czuję się w mniejszej ilości słów

Bo jak nad nimi nie mam kontroli - rozrastają się jakoś tajemniczo i pączkują

Dziękuję Ci bardzo za te słowa , dziękuje.. :oops:
Giełda nicków
211Z tabeli P.Yonka wynika, że nikt jeszcze poprawnie nie strzelił w O. 
Maszyna pOwOli wymyśla zagadkę... ktoś jeszcze typuje przed nią?

Maszyna pOwOli wymyśla zagadkę... ktoś jeszcze typuje przed nią?
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman: