Hejka

1
Cześć, tu młody i żwawy rocznik '80 z Wrocławia, ojciec razy dwa, wychowanek ZakuŻonych Warsztatów Fahrenheita. Coś tam czasem pisuję (dawno temu były nawet jakieś książki...), aczkolwiek szeroko pojętym storytellingiem zajmuję się zawodowo (od lat siedmiu z okładem jako scenarzysta gier wideo). Lubię gry wszelakie - planszowe (zarówno nowoczesne jak i tradycyjne, a nawet te starożytne), hazardowe, komputerowe itd. Pasjonuję się MMA i futbolem amerykańskim. Ostatnio próbuję swoich sił w komiksie (dwa projekty pomalutku rozwijane "po godzinach"). Wierzę, że człowiek jest maszyną konsumującą opowieści ;) Nie wiem cóż więcej mógłbym o sobie powiedzieć... Ale na pewno jestem pozytywnie zaskoczony istnieniem tak aktywnego forum literackiego - byłem autentycznie przekonany, że fora internetowe są już troszku na wymarciu.
Będzie mi miło Was poznać :)

Hejka

2
Cześć :)
Miło nam Cię poznać.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Hejka

3
Witaj!
Czasem gryziemy, czasem łykamy w całości, ale przeważnie - do rany przyłóż ;)
Baw się dobrze!
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski

Hejka

5
Wszelki duch Pana Boga chwali, widzę, że sława wery dotarła i do Ciebie :P
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Hejka

6
O, proszę :)
A u mnie "Dziki Mesjasz" na półce :)
Rozgość się.

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

Hejka

7
ledwo przyszedl i juz fioletowy :shock:
Niech sie rozgosci.

Btw, god, warto go czytac, bo zaraz skoncze dorape...
?
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

Hejka

8
Orkan, hej :)
Za mojej kadencji to pierwszy kmiotek, który wita się z pozycji pisarza :))
Bardzo się cieszę, że do nas zawitałeś i mam nadzieję, że zostaniesz na dluuuuugoooo :))

Ps. Jeśli chodzi o MMA (a w zasadzie KSW), to uwielbiam Cipka :))
Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018

Hejka

9
<powiedziała Fioletowemu, że gryziemy - ups> :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski

Hejka

10
iris, nie martw :) pomogę nadgryzać, żebyś nie czuła się osamotniona :)
A dobre przygryzienie wcale nie musi być złe. Prawda Orkan,? :))
szczególnie jeśli podgryzają ładne kobiety

Hejka

12
Sarah, ale on dopiero przyszedł, jeszcze nie wie, że jesteśmy ładne

FB - profil autorski

Hejka

13
iris, jak się sama nie pochwalisz to te zawistne ludzie będą mówić że jesteśmy stare i brzydkie. Trzeba ich ubiec
Orkan, w wątku pytań nie gryziemy :) poczekamy na bardziej intymny moment :P

Hejka

14
Orkan pisze: Oczywiście :)

A jako że dostałem od razu własny wątek, zapraszam do gryzienia tamże ;)
http://www.weryfikatorium.pl/forum/view ... 07&t=20649
Uuuu, chlopie, tu na przyjemność trzeba zasłużyć ;-)
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

Hejka

15
Strzała Wrocław:)
Orkan pisze:Lubię gry wszelakie - planszowe (zarówno nowoczesne jak i tradycyjne, a nawet te starożytne), hazardowe, komputerowe itd.
Scrabble. Na parkingach wszystkich rozdup**am, ale to nie jest mocna liga i chętnych mało.

Może kiedyś rozegramy partyjkę?

Pozdrawiam.
S.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”