2
Pociągi?

Pocionk.

Poooocioooonk.

Polowałem kiedyś na nie. niszczyłem mosty, one wpadały do kanionów, ja sprzedawałem je na złom. Cwana sztuczka, nie? Gruba kasa z tego była...

Witam!
Are you man enough to hold the gun?

3
Witam, witam:)

Też lubię pociągi:D Nie ma nic bardziej wyciszającego, niż nocny krajobraz przesuwający się za oknem... Ale tramwaje też mają coś w sobie;)

Pozdrawiam

kognitywna

5
Nie wiem z jakiego powodu, ale i ja lubię pociągi.

Witam :)
Istnieje Opatrzność, która chroni idiotów, pijaków, dzieci i Stany Zjednoczone Ameryki.

Otto von Bismarck

8
taaak, pociagi, wspaniala rzecz. zwlaszcza te ktore juz ledwo jezdza:) ja przepadam za pociagami, zwlaszcza za wspomnieniami zwiazanymi z naszym kochanym pkp. kiedys przeczytałam na pewnej stacji plakat reklamowy, haslo brzmialo: "PKP - z nami szybciej" hehehe

9
Witam ;)

W pociągach wspaniale się zasypia (o ile nie musimy sie o nic martwić). Uwielbiam ten stukot. Ale, ale, kiedy ja ostatnio jeździłam pociągiem? Będzie z kilka lat.

A tak w ogóle, pozdrawiam!
Obrazek

10
No też lubie spać w pociągu. Słyszem jak pociąg jedzie i jakoś lepiej mi zasnąć. ;)
Aktualnie próbuje napisać : "Obrońcy Tajemnic".

12
pociag do domku, po prawie 8 godzinach spedzonych na zimnym dworcu w miejscu o ktorym Bog zapomnial, to cos pieknego!!
wiatr zabija

13
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

14
Nagrajcie sobie na płytę odgłos wydawany przez jadący pociąg i puszczajcie sobie przed snem XD
Are you man enough to hold the gun?

15
Testudos, jesteś genialny! xD

Gdyby jeszcze można było odtworzyć ten ruch pociągu, tą atmosferę... ale coś się wymyśli :wink:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”