O, to znowu ja

1
Dobry wieczór. Poszukuję człowieka gotowego zmierzyć się z epickim czymś, inspirowanym lekturą "Na wschód od Edenu", powieściami Capote'a i przygodami Jeża Jerzego. Chociaż kolejność powinna być odwrotna. Kogoś, kto potrafi określić, co to za gatunek, i wypowie się, czy to nie jest okropne. Bo nie ma sensu pisać dalej czegoś okropnego (chyba że chcę się zostać literackim Tommy'm Wiseau). W sumie to nawet przeciętnego nie ma sensu pisać, i średniego też nie, i zaledwie dobrego, ale będę bardziej ambitna jak dorosnę.
Coś ma 9k, ale jest podzielne na mniejsze kawałki.
W zamian oferuję wdzięczność i betariderowanie zwrotne.
Dziękuję.

O, to znowu ja

3
9k będziesz porcjować???
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

O, to znowu ja

4
Do mnie bez pytania ;)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

O, to znowu ja

5
Juhu!
(leci pakować przesyłeczki)
Misieq79 pisze: 9k będziesz porcjować???
Yyyy... No bo ten, no bo to całe pięć stron! Pięć stron to dużo, to więcej niż cztery, chociaż mniej niż sześć.
(wystawia język, poprawia wstążeczkę)
Misieq79, Tobie też zapakować?

O, to znowu ja

6
A pakuj! (ino z kokardą ma być!)
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

O, to znowu ja

7
Misieq79 pisze: 9k będziesz porcjować???
Wlasnie tez sensu szukam.
Dawaj.
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

O, to znowu ja

9
Czuowiek Roku pisze: ale będę bardziej ambitna jak dorosnę.
:mrgreen:

Ślij.

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Centrum Wzajemnej Pomocy”