witam

1
Witam serdecznie. Na początku chciałem powiedzieć, że cieszę się, że tutaj trafiłem, bo to miejsce wygląda mi na miłe i przyjazne. Piszę od zawsze, ale moje teksty nigdy nie oglądały światła dziennego, notesy lądowały w ognisku, w rytualnym spalaniu tego co było. Zawsze jakoś łatwiej było mi się odnaleźć w świecie mojego autorstwa. Zmieniło się to całkiem nie dawno. Myślę, że i tutaj mógłbym choć kilka z nich przedstawić, a także poprawić swój warsztat.

Pozdrawiam... :)

2
Witam serdecznie

również mam taką nadzieję :)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
Miłe i przyjazne?

<wybucha śmiechem, wiatr buja wisielcami gnijącymi na pobliskich, powykręcanych drzewach>

Tak, bardzo miłe!

<kopie w stertę kości>

Zapraszamy, zapraszamy :twisted:
Are you man enough to hold the gun?

5
Witamy, witamy:)

Na Testudosa nie zwracaj uwagi, nabił sobie 666 postów i teraz szaleje:D Może kotlecik z renifera? świeżutki, renifer jeszcze przed chwilą hasał po polu minowym...

Serce rośnie, jak się patrzy, ilu ludzi kocha pisanie:) Niech Twoje teksty ujrzą w końcu światło dzienne. Ale ostrzegam, tutaj oceny są szczere i rzeczowe, nie wszystkim użytkownikom się to podobało;) Ale nauczyć się można naprawdę sporo.

Miłej zabawy!

Pozdrawiam

kognitywna

6
...właśnie o to chodzi, o oceny szczere i prawdziwe, bez krytyki mógłbym zgnić we własnym sosie, zamiast rozwinąć skrzydła...

Dzięki za powitanie ;]

10
Witaj.

Miły, szczery to prawie cały ja. Dodaj do tego dobry i jest luz.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

11
Ktoś wspomniał o kotlecikach?! A, z renifera... Confused
Jacku, to nie takie tradycyjne. Mamy wypas reniferów, a wokół pola minowe. Czasem reniferek na minę wdepnie, a wtedy mamy kotleciki.

<łapie przelatujący obok krwawy ochłap>

Befsztyczek, krwisty. Chce ktoś?
Are you man enough to hold the gun?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”