Dobry wieczór.
1Dobry wieczór wszystkim. Nazywam się Nadia i od czasu do czasu lubię postukać w klawiaturę, by stworzyć coś mniej lub bardziej ambitnego. Piszę, odkąd umiem łączyć w miarę płynnie i szybko wyrazy, a pierwsze „książki” zaczynałam tworzyć już w drugiej klasie podstawówki. Od tego czasu produkuję z większymi lub mniejszymi przerwami, lecz jakiś rok i kilka miesięcy temu wzięłam się na poważnie do roboty, prawie nie zdając do kolejnej klasy, gdyż zamiast wąchać książki, kończyłam pierwszą w życiu pozycję. Strzelam w prozę historyczno-obyczajową, uwielbiam pisać sfabularyzowane biografie i tworzyć psychikę postaci historycznych w oparciu o listy, książki i dokumenty. Interesuję się przeważnie drugą połową XVIII wieku, głównie Wojną o niepodległość Stanów Zjednoczonych Ameryki. Na forum zapisuję się niekoniecznie po to, by coś pokazać światu (dojrzałam, by się tutaj zalogować, dojrzeję więc by coś pokazać), ale żeby poznać Was, pisarzy z zawodu lub amatorów, powoli włączyć się w Waszą społeczność i w konsekwencji wykorzystać jej dobra. Wieku nie podam, bo nie chcę być oceniana przez jego pryzmat, ale po moich tekstach i zachowaniu w Internecie. Mam nadzieję, że się zaprzyjaźnimy :p.