Relacja z Gali i zlotu

16

Latest post of the previous page:

Navajero pisze: Dawaj fotkę! :P
:+1:

15km do Częstochowy.
Faraon spał, ale karawana mknie dalej!

Added in 1 minute 4 seconds:
Romecki, nie chcesz jechać z nami?
Wyjeżdżamy ok. 16:30 z Rybnika.

Added in 17 minutes 58 seconds:
Obrazek
Przed logowaniem pamiętaj o :kawa:
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

Relacja z Gali i zlotu

19
Jeśli chodzi o dalszą relację to cóż - jak zawsze na spotkaniach WM - jest bardzo przyjemnie, klimat warowni naprawdę przyjemny i dobre winko... Czego chcieć więcej? Wyniki...? No tak, były, Faraon pewnie wam przekaże ;P kiedyś...

Jeśli się namyślicie to wpadajcie jutro na spontaniczne i wcale nie zaplanowane spotkanie zlotowe :D
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

Relacja z Gali i zlotu

21
No cóż - nadal uważam, że trzymanie w tajemnicy informacji o wynikach jest nie fair wobec tych, których tam nie ma :P Bo jak może wyglądać impreza, to my raczej wiemy - w końcu dorośli jesteśmy...
Więc bawcie się dobrze :D
Ja to wszystko biorę z głowy. Czyli z niczego.

Relacja z Gali i zlotu

22
Rubia pisze: No cóż - nadal uważam, że trzymanie w tajemnicy informacji o wynikach jest nie fair wobec tych, których tam nie ma :P Bo jak może wyglądać impreza, to my raczej wiemy - w końcu dorośli jesteśmy...
Więc bawcie się dobrze :D
Tez tak myślę. No i też życzę dobrej zabawy:-))

Relacja z Gali i zlotu

26
Navajero, clockwise: malika, uniwers, B16, Redna, (z tyłu) Thanowy, Thana, God, Romecki, Ja, Kruger, Aktegev.
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

Relacja z Gali i zlotu

31
Faraon pisze: W tym roku będziesz mogła mieć ze swoim nickiem. ^^
Wybitnie. Od razu wielofunkcyjna. I żeby przypominać, jaki mam nick i na wypadek, gdyby rodzina i znajomi zapomnieli, jak mam na imię :P
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2018”