52
autor: Kruger
Umysł pisarza
No, mogę coś dodać. Bo w weekend na netach raczej mało siedzę.
Uwielbiam poznawać ludzi dzięki sieci. Kiedyś udzielałem się mocno na pewnym forum gier militarnych. Z paroma osobami udało się spotkać a nawet spotykać w realu. Podobnie z Ftem. A teraz z Wery. Choć nie jestem zbyt ruchawy, rodzina wiąże i mało jeżdżę po konwentach, zlotach, ale czasem się uda.
Oczywiście net ma wiele wad, których wymieniał nie będę. Często nas wpienia, często jest irytujący.
Ale to jedno, możliwość poznawania fajnych ludzi, których w innych okolicznościach nigdy bym nie poznał, wynagradza mi te wady.
Cieszę się więc, że udało się realowo poznać (niealfabetycznie) Aktegev, Augustę, Lan, Malikę, Rednę, Thanę, Eldila, Romeckiego, Godhanda, Uniwersa, Thanosa, Misieq'a, Bartosha, Buggy'iego i Faraona.
Mega przyjemnie było porozmawiać i posłuchać. Szczególnie posłuchać. Prawdziwi pisarze to erudyci. Choć dotyczy to najbardziej Augusty i Romka, to niech reszta nie czuje się pominięta, czujecie i wykorzystujecie język.
Do Krakowa pewnie mnie nie puszczą, ale może się uda kiedyś coś jeszcze, bym mógł się z Wami spotkać.