I'm a nightmare...

1
Cieszę się że tu trafiłem. Bardzo chciałem z kimś w temacie porozmawiać, a zwłaszcza z osławionym Andrzejem Pilipiukiem... Nie wiem czy mama talent, ale piszę bo jest to mój sposób na radzenie sobie z samym sobą.

No to teraz troszkę o moim życiu. Pochodzę z Ostrowi Mazowieckiej na Mazowszu jak nazwa wskazuje. Obecnie jestem studentem I roku historii na specjalizacji nauczycielskiej... A piszę od dawna. Najwcześniej wiersze. Potem zacząłem pisać opowiadanie ale zatrzymałem się ze względu na pewne trudności w rozwinięciu fabuły. Obecnie piszę nową opowieść fantasy. Lubię kreować własny świat i to mnie najbardziej kręci w pisaniu. Jestem wtedy panem świata jaki stworzyłem... Obecne miejsce przebywania to miasto Wrocław. Pozdrawiam gorąco wszystkich piszących... :)
"Stąpaj ostrożnie,

Stąpasz po marzeniach..."

2
Andrzej z chęcią odpowie na twoje pytania.

Mam nadzieję, że twój świat fantasy nie jest pełen burkliwych krasnoludów, wiotkich elfów, poczciwych niziołków i ludzi?

Jeśli jest...

<obraca z dłoni Desert Eagle'a .44>

Cóż...

Witam!
Are you man enough to hold the gun?

Odp

3
No cóż... Staram się nikogo nie powielać a stworzyć coś co niepodobne jest do niczego innego. Nie opieram sie na świecie i rasach które już ktoś inny stworzył... Może i to głupie ale mam taka zasadę. :) No i od razu mówię że nie pobierałem żadnych nauk i jestem amatorem w pełnym tego słowa znaczeniu :)
"Stąpaj ostrożnie,

Stąpasz po marzeniach..."

4
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
Witam.

Amatorzy do śniadania, obiadu i kolacji. Mniam.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

8
witamy, witamy...

chyba poznaje styl wypowiedzi kolegi historyka.... 8)
jestem, więc pisze...

Jedni myślą, że piszą. Drudzy piszą, że myślą.

11
Witam, witam:)

Widzę, że wieści o niesamowitej życzliwości i uczynności p. Andrzeja obiegają już świat;) Na pewno chętnie pomoże, ciągle pomaga:)

Do tworzenia nowych światów odnoszę się równie sceptycznie, jak Testudos... Ale pokaż coś, sami ocenimy:P

Pozdrawiam

kognitywna
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”