cału-cału

1
witam, czasem coś pisze, ale to coś często nie jest strawne dla mnie samej, więc… wiec o rady się drze, ba, prawie blagam, bo nie mam ani wyrobionego jeszcze stylu, ani nie wiem jakie obrać tematy, moje pisanie jest jak na razie chaotyczne jak ja sama, a błędów w nim coniemiara, ale ponoć każdy sie poprawia, wiec je też mam taką skrytą nadzieję.za uwagi będę wdzięczna. pozdrawiam

2
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Testudos pisze:ćwiczenie czyni nas doskonałymi.
E, tam. Doskonałymi czyni nas kasa, brak wyobraźni, końskie okulary, wypasiona bryka, tatuaż na pośladku, implanty... Wybacz, mam chyba zły dzień. :?

Witam serdecznie! :wink:

5

tatuaż na pośladku

Koniecznie różyczka!

Witamy :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

8
Styl posiada się od zawsze. Trzeba go tylko odpowiednio zapakować.

Witaj.
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”