Co by tu...

1
Cześć!
Robiłam już wiele podejść do rejestracji na tym forum i nareszcie jestem. Jako odludkowi z natury, z trudem przychodzi mi wkraczanie w nowe środowiska, ale czasem udaje się zagościć gdzieś na dłużej. ;) Mam nadzieję, że tak będzie i tutaj.
Mam na imię Patrycja (l.32 - o, zgrozo!) i nie umiem żyć bez kawy. Czarnej jak noc, bez cukru.
Sporo biegam, bo lubię jeść. Skaczę ze spadochronem, bo lubię... Bo lubię. Interesuję się wszystkim, więc na niczym nie znam się porządnie. ;) I mam dwa koty - jednego w domu, drugiego w głowie.
Rozstrzał gatunkowy tego co czytam, jest bardzo duży. Czytam praktycznie wszystko, chociaż z fantastyką nie było mi, jak dotąd, po drodze.
Marzenie o napisaniu powieści tliło się we mnie od dziecka. Podejmowałam nawet jakieś próby. Gdy byłam młodsza, podchodziłam do nich bezkrytycznie. Później przestałam pisać do szuflady a zaczęłam do kosza na śmieci. A jeszcze później odpuściłam całkowicie, na wiele lat. Nie udało mi się jednak zabić w sobie tej pisarskiej ciągoty, bo oto i jestem. ;) Mam zamiar inspirować się Wami do działania. Pozdrawiam!

Co by tu...

3
Na pewno Eldil bardzo się ucieszy :)
Patka pisze: (l.32 - o, zgrozo!)
Nie, nie! Jesteś zdecydowanie za młoda/stara* by rejestrować się na forum Weryfikatorium :P. A tak poza tym witaj serdecznie. Pewnie już zdążyłaś, ale i tak zalecam lekturę Regulaminu/-ów i miłą zabawę :)

* niepotrzebne skreślić
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Co by tu...

4
Hej :) Inspiruj się ile wlezie ;)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Co by tu...

8
Witaj i baw się dobrze! :D
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski

Co by tu...

9
brat_ruina pisze: Cześć Patka, w którym areoklubie skaczesz?

S.
Skaczę głównie we Włocławku. W zeszłym sezonie nie było samolotu, to poskakałam trochę w Piotrkowie, ale mniej mi się podobało. ;)

Co by tu...

13
„32 lata o zgrozo”.
Dwa dni temu w trolejbusie. Rozmowa chłopaczków na temat imprezy, na którą się wybierali:
- No i ma przyjść jakis Cegła, znasz go?
- Nie, ale pewnie się okaże, że ma 30 lat i jest stary.

Kurtyna...

Dodam, że w tym roku skończyłam 30.
Jesteśmy strarzy :(

Co by tu...

15
Spieszcie się, choć na sali jest kilka starszych od Was dinozaurów :P
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”