Cześć

16

Latest post of the previous page:

Ostatnio niezmiennie zachwycam się "Tancerzem" Columa McCanna, zdobytym cudem na grupie wymieniania się książkami. Czytam sporo literatury LGBT i bardzo lubię powieści o ciekawej, nieoczywistej konstrukcji. A poza tym przede wszystkim reportaże.

Cześć

17
Sanne pisze:Obyczaj, obyczaj :)
Nareszcie! (Tutaj większość fantastów ;) ) Witaj i baw się dobrze :)
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski

Cześć

18
Witaj :D
Powodzenia w pisaniu! Inspiracji tutaj pod dostatkiem.
Ja też muszę omijać sklepy papiernicze, bo za każdym razem wychodzę z nowym notesem czy zeszycikiem <3
Radość pisania.
Możność utrwalania.
Zemsta ręki śmiertelnej.

W. Szymborska

Cześć

19
Mnie to zaczyna trochę przerażać. Ale tylko trochę. Zresztą w tym tygodniu kupiłam dwa do zwyczajnych, luźnych notatek, a jeden z nich tak mi się spodobał, że chyba jutro wezmę następny na zapas :D

Cześć

20
Zacznij sama wyrabiać papier czerpany, a jeszcze zarobisz. Oczywiście najładniejsze kartki zatrzymasz dla siebie :P
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”