331 autor: MarsnTwix Dezerter Latest post of the previous page:Moje dwa typy: "Szwecja: spróbujmy jeszcze raz" "Dym nad stepami" ew. "Pies z budą zmielony" Jakie są Twoje wiedźminie? Cytujsob 08 mar 2008, 22:05
332 autor: wiedzmin89 Pisarz osiedlowy mi sie ta szwecja podoba takze mogloby byc Tych wszystkich którzy upajają się zgiełkiem mass mediów, kretyńskim uśmiechem reklamy, zaniedbaniem przyrody, brakiem dyskrecji wyniesionym do rzędu cnót, należy nazwac kolaborantami nowoczesności. Cytujndz 09 mar 2008, 17:47
333 autor: MarsnTwix Dezerter Fajnie! Obywatelko AM, Szwecja siadła. Do kiedy termin? Cytujndz 09 mar 2008, 21:04
334 autor: Obywatelka AM Zasłużony Do 23 marca. Gdyby szykowały się jakieś opóźnienia, walić tutaj. A teksty wysyłać do Tesa oczywiście. Cytujndz 09 mar 2008, 22:33
335 autor: Obywatelka AM Zasłużony Adam, coś odnoszę wrażenie, że Twoja bitwa ze spongebob nie dojdzie do skutku... Wrzuć tekst do zweryfikowania, jeśli chcesz. A dziewoja dostanie zgodnie z regulaminem warna. Cytujpn 10 mar 2008, 22:52
336 autor: Adam Leiner Pisarz domowy Kuweta ciemna. No cóż. Tekst chyba wrzucę. Dla pewności zaczekam do końca dzisiejszego dnia. Cause I am my enemy The water's up to the knee I never wanted nothin' from you Yes, I do; Yes, I do My engine's runnin' on dry My head's so fucked up inside Shut up I know I said so... Cytujwt 11 mar 2008, 09:24
337 autor: Blekitne_Mango Zarodek pisarza Nareszcie uplynal moj miesiac od rejestracji wiec i ja rzucam wyzwanie. Ktos chetny ? Cytujpt 14 mar 2008, 17:30
338 autor: Adam Leiner Pisarz domowy Ja chętny, o ile nie zawiedziesz mnie, jak Spongebob. Cause I am my enemy The water's up to the knee I never wanted nothin' from you Yes, I do; Yes, I do My engine's runnin' on dry My head's so fucked up inside Shut up I know I said so... Cytujsob 15 mar 2008, 09:29
339 autor: Blekitne_Mango Zarodek pisarza To będzie moja pierwsza bitwa więc jakbym śmiała zawieść ; ) Jaki temat ? Na kiedy ? Cytujsob 15 mar 2008, 11:04
340 autor: Adam Leiner Pisarz domowy Póki co, poczekamy na propozycje innych, co do tematu. Chyba, że masz jakąś? A termin... co powiesz na 3 tygodnie (jestem lekko zabiegany)? Cause I am my enemy The water's up to the knee I never wanted nothin' from you Yes, I do; Yes, I do My engine's runnin' on dry My head's so fucked up inside Shut up I know I said so... Cytujsob 15 mar 2008, 15:53
341 autor: Michał Śmiałek Zasłużony Temat? "Wierzbowiec" XD "Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata. „Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”. "Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD) Cytujsob 15 mar 2008, 17:03
342 autor: Blekitne_Mango Zarodek pisarza Termin mi bardzo pasuje, ponieważ ja też jestem troszke zabiegana Co do tematu, to również chętnie zobacze na propozycje innych. "Wierzbowiec" niestety jakoś mi nie wchodzi.. Cytujsob 15 mar 2008, 19:48
343 autor: Testudos Zasłużony Zmiażdżyć ich. Co na to? XD Are you man enough to hold the gun? Cytujsob 15 mar 2008, 20:01
344 autor: Jacek Skowroński Pisarz Temat: "łatwy facet" "łatwe życie" "łatwy szmal" "łatwe kobiety" "łatwo i przyjemnie" "łatwy dzień" "łatwa śmierć" "łatwy ślub" "łatwy zgon" :wink: Cytujsob 15 mar 2008, 20:18
345 autor: Weber Zasłużony Pechowa gra Jak w piekle śmierć Christiny Siostrzyczki Zabójcze marzenia Tak na początek. Po to upadamy żeby powstać. Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy. Cytujsob 15 mar 2008, 20:51
346 autor: Blekitne_Mango Zarodek pisarza Dziękuje za tematy ! Zmiażdżyć ich, siostrzyczki, łatwy ślub - te najbardziej mi podeszły, co Ty na to ? Cytujsob 15 mar 2008, 21:51