Jestem Ane.
Hobby: książki (fantastyka), muzyka (metal/rock), gry (Aion, Guild Wars2), koncerty, kino, karaoke
Dopiero uczę się pisarstwa. Chciałabym napisać coś naprawdę dobrego. Marzenie to, wydać książkę..i żeby ona stała się bestsellerem.
hm, heeej.
2Witaj 

Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
dr Samuel Johnson
hm, heeej.
3wszyscy się uczymy, bo to zajęcie nie znosi stagnacji.
powodzenia Ane.
powodzenia Ane.
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.
hm, heeej.
4Cześć, Ane 
Rozgość się i czym prędzej wrzucaj tekst do tuwrzucia
Na pewno poznasz tu wiele ciekawych spojrzeń na świat, rzeczywistość, a przede wszystkim na teksty literackie, powiedziałbym nawet, że wybrałaś najlepsze miejsce pośród czeluści Internetu
Tak więc powodzenia, na pewno znajdziesz tu coś dla siebie - no i jeszcze możesz podejrzeć teksty innych, a nawet skomentować (tylko nie jednym słowem)

Rozgość się i czym prędzej wrzucaj tekst do tuwrzucia

Tak więc powodzenia, na pewno znajdziesz tu coś dla siebie - no i jeszcze możesz podejrzeć teksty innych, a nawet skomentować (tylko nie jednym słowem)

Jak to mawia święta Ziuta - olej risercz, daj uczucia...
hm, heeej.
5a warnem chcesz?

A poza tym Ane - miłej zabawy. Cieszymy się, że dołączyłaś

• "Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia" • "Jem kamienie. Mają smak zębów." •
• "A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty." •
• "A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty." •
hm, heeej.
6P.Yonk, teraz to tyle nauki przede mną, że i nawet mały ban mógłby być zbawienny 

Jak to mawia święta Ziuta - olej risercz, daj uczucia...