Latest post of the previous page:
Nieźle
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
Nieźle
Nie martw się na zapasimadoki pisze:No skutecznie to nie jest, bo ledwie 302,5 k znaków. Ale jakiś dół mnie dopadła i nie potrafię się podźwignąć. Zuzia ma w głowie torbiel. Lekarz powiedział, że wygląda na fizjologiczną i że się powinna do 30 tygodnia samoistnie wchłonąć, ale nie potrafię się nie martwić. Chyba odreaguję na którejś z moich bohaterek.

Teraz redaktorka szuka, co przegapiłyśmy, skład, później tekst do czytania dla mnie. Wydawnictwo wymyśli jakiś tytuł i pozostanie czekać na informację kiedy przewidują premierę. A w międzyczasie muszę się jakoś zmotywować do pracy, bo nawet mi się komputera włączyć nie chce.
 Teraz redaktorka szuka, co przegapiłyśmy, skład, później tekst do czytania dla mnie. Wydawnictwo wymyśli jakiś tytuł i pozostanie czekać na informację kiedy przewidują premierę. A w międzyczasie muszę się jakoś zmotywować do pracy, bo nawet mi się komputera włączyć nie chce.Okładka spoileruje zakończenie powieści :-)

Zamiast zapłaty zaproponowała barter: zdjęcia za książkę, która w odpowiednim czasie poleci do Francji, gdzie Baśka aktualnie mieszka. Czyli będzie wesoło
 Zamiast zapłaty zaproponowała barter: zdjęcia za książkę, która w odpowiednim czasie poleci do Francji, gdzie Baśka aktualnie mieszka. Czyli będzie wesoło