Dzień dobry

1
Przywędrowałam tu za cieniem chłopca, którego mieliście okazję w jakimś stopniu poznać i którego razem pożegnaliśmy. Uczestnicząc w jego życiu pozwolę sobie napisać kilka słów i na końcu przedstawię się. Dotknął haiku w wieku 4 lat - tekst niestety zaginął. Potem popełnił tomik, którego się trochę wstydził a który wydaliśmy. Czytał, rozmyślał, pisał - zawsze odkąd pamiętam. Wszystkie te rozmowy o stylu, sposobie narracji, wiarygodności i ostatnia, kiedy upierałam się by przeczytał "Sto lat samotności" Marqueza. Nie zdążył. Teraz szukam, zbieram jego teksty. Kim jestem? Grafikiem, ilustratorem, wydawcą. Czy piszę? Kiedyś tak. Monika

Dzień dobry

2
corvux, Witaj.
Znajdziesz tu go w wielu miejscach. Miej tylko na uwadze, że czasem rozmowy wyjęte z kontekstu, nabierają nieco innego brzmienia.
Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018

Dzień dobry

4
Dzień dobry.

Niektóre z tekstów są tutaj:

http://weryfikatorium.pl/forum/viewtopi ... 01&t=16215

Na inne (np. z bitew literackich i warsztatów) Cię naprowadzimy. Część jest pisana na zadany temat. Wszystkie są dobre.
Na spokojnie pospaceruj tymi ścieżkami, którymi chodził z nami Dawid.

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

Dzień dobry

5
Rozgosc sie. Witamy serdecznie.
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

Dzień dobry

7
Witaj,
miałyśmy okazję rozmawiać w sobotę, Olesia z tej strony. Tak jak się umawiałyśmy, przekazałam dalej o tekstach. Działamy.
"ty tak zawsze masz - wylejesz zawartośc mózgu i musisz poczekac az ci sie zbierze, jak rezerwuar nad kiblem" by ravva

"Between the devil and the deep blue sea".

Dzień dobry

11
Witaj corvux
corvux pisze:Przywędrowałam tu za cieniem chłopca, którego mieliście okazję w jakimś stopniu poznać
Begied21 dużo czasu spędzał w tym miejscu internetu.
corvux pisze: Czy piszę? Kiedyś tak.
Może dasz próbkę? Tak na zapoznanie się od tej strony.

Pozdrawiam.

S.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”