Witam, witam

1
Rozpisywać się nie będę. Mam na imię Robert. Mam 15 lat. Mieszkam w Aleksandrowie łódzkim. Interesuje się muzyka i historią. Czytam powieści fantastyczne, sensacyjne. Nie pogardzę też poezją :) . Osobiście piszę opowiadania z (czasem) dużym przymrużeniem oka, ale przelewam na papier także historie nieistniejących światów.

3
Witaj, siadaj, gadaj, opowiadaj.

Jeśli chodzi o historie z przymrużeniem oka to na mnie nie licz, ale jeśli mowa o czymś poważniejszym to chętnie się skuszę przy odrobinie wolnego czasu.

Pozdrawiam.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

4
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Właśnie, herbatka, mazurek, topór w plecy, kula w potylicę?

To zdanie doskonale ukazuje nasze Weryfikatorium.

O mazurka czy herbatę do Eitai, o pozostałe, wiesz... <puszcza oko, wspierając się na toporze i głaszcząc kolbę przewieszonego przez ramię kałasznikowa>
Are you man enough to hold the gun?

7
Jacek Skowroński pisze:Osobiście, miewam spore problemy z odmrużeniem oka, więc witam serdecznie kolegę po zainteresowaniach. ^_^

Nic się, Jacku, nie martw, wszakże mamy Winky! ^^

8
Witam, witam:D

No more people dying on the street... Sorry, ja ostatnio w mocnym nastroju na reggae:D A to mnie tak jakoś nastraja pacyfistycznie:D Więc witam serdecznie, nawet nie straszę Wielkim Cthulhu:D

Pozdrawiam

kognitywna

9
z przymrużeniem oka? poczytamy, zobaczymy...
,,Marzenia i rojenia tworzą z mej duszy milionerkę" z cyganerii Pucciniego

10
Siemasz Robert! Poezja jeszcze żadnemu pisarzowi, który ją kocha/lubi/szanuje, nie zaszkodziła. Mnie się bardzo przydaje w pisaniu myślenie poetyckie. Najlepszego !
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”