Latest post of the previous page:
Misieq79, mnie wyprzedził.A po drugie - co chcesz przez to powiedzieć? Bo obawiam się, że moja interpretacja może rozmijać się z TWoim zamiarem

Latest post of the previous page:
Misieq79, mnie wyprzedził.
To jest zjawisko stare jak świat, że nowi kopiują starych, słabi kopiują dobrych, z reguły nieudolnie. Tylko co z tego? I co to ma wspólnego z polskością i polskimi twórcami? To zjawisko dotyczy nie tylko Polski, nie tylko fantastyki, nie tylko literatury.
 . Pozdrowienia!
. Pozdrowienia!Zadałeś pytanie zamknięte, a na odpowiedzi w trybie otwartym reagujesz jak na tentacle rape.

Pisz nazwiska wielką literą albo będę usuwał Twoje posty.
 Co ja teraz pocznę, jeszcze do tego, dalej nie widzę dowodów, bo jestem niewidomy, no i każdy to wie pani redaktor, dlatego za Hitlera było lepiej a na dnie oceanu w rowie mariańskim żyją rurururkowce.
 Co ja teraz pocznę, jeszcze do tego, dalej nie widzę dowodów, bo jestem niewidomy, no i każdy to wie pani redaktor, dlatego za Hitlera było lepiej a na dnie oceanu w rowie mariańskim żyją rurururkowce.Ksiazka wydana przez novae res, na zamowienie, produkt u dostawcy.Jagth pisze: https://www.empik.com/wyjeta-ze-zla-zgr ... ,ksiazka-p
pierwsza z brzegu, znowu opis pisany jak wszędzie indziej, znowu ten sam motyw poruszany już tysiąc razy, znowu problemy poruszane wszędzie indziej i do tego UWYDATNIONE jakby były czymś przełomowym... [nie nie nie, nie hejtuję autorki, po prostu robię jej darmową reklamę]