Latest post of the previous page:
Hej,bardzo interesujące to bełkotanie. Daj więcej

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy
Latest post of the previous page:
Hej,I słusznie, bo jeszcze nie czytałam. Proszę nie bić, obiecuję przeczytać, jak tylko nauczę się w końcu planować zadania. A muszę, bo żyję w takim chaosie, że ostatnio nawet w łazience się zgubiłam wkurzona, że garnków znaleźć nie mogę. Da się? Da się.P.Yonk pisze: ps. Mam nadzieję, że już czytałaś List Powitalny i nasz Regulamin? Wybacz, że pytam, jeśli tak. Ostatnio stałem się nerwowy na tym punkcie
To jak osiem i pół dziecka w świecie ludzi ... Podziwiam
To zależy, czy z niedźwiadkiem mamy chęć pogubić się w górach, jadąc przez Drezno, Lipsk i inne malowniczo położone tereny wroga, czy tniemy górą i wtedy nie musimy się martwić, że paliwa nam zabraknie, bo mamy po drodze więcej stacji. A ostatnio, z racji zawieszonego wskaźnika paliwa w naszym wehikule, mieliśmy dzięki temu wyprawę z dreszczykiembrat_ruina pisze:Czy przechodzisz Zgorzelcem, Olczyną, Świeckiem, czy Kołbaskowem na te germańskie strony i przez Westfalię, czy Dolną Saksonię w Holandię płaską jak stół - to współczuję. Szczerze.Huba pisze:Można powiedzieć, że dużo podróżuję, tak na trasie Polska-Niemcy-Holandia i z powrotem.
Czym podróżujesz?
Czy grzechotnik to pieszczotliwa nazwa... busa? Bo nawet by pasowało.
nieno bawara szacun i respekt na dzielni:))Huba pisze: Będziesz Miał Wydatki
Huba pisze:roweru od 15 lat między nogami nie miałam![]()
ciągnika z naczepąHuba pisze:Czy grzechotnik to pieszczotliwa nazwa... busa?
Khem khem..
nie ma?!Sarah pisze: Khem khem..
Nie ma!
ruin w bikini??
Misieq79 pisze: Zamknij oczy i myśl o userkach...
Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”