ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1263
Wizimir pisze: Ja chętnie bym z kimś zawalczył, jestem otwarty na propozycje tematyczno-limitowe.
6-10k, dwa tygodnie, erotyk.
Temat do ustalenia.

Bartosh, wchodzisz na trzeciego? :)

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1265
Kruger pisze: Jak erotyk, to ja bym na czwartego mógłbym spróbować, o ile Bartosh mi wybaczy absencję Tygrysową. Może mnie ten erotyk pobudzi również do Tygrysa...
To może 1 vs 1, a potem zwycięzcy zawalczą ze sobą?
Jak Bartosh zaakceptuje to mielibyśmy czterech chętnych.

G.

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1267
Hmmm... Dawno nie poległam w walce. :mysli: ;)
Ktoś chętny na miniaturkę (do 5 - 12k)? Najchętniej obyczaj, choć ta kwestia podlegać może dyskusji. Rozważam rozpoczęcie odliczania czasu od 7.01, zaś datę wystawienia prac szacuję na 17.01, można i później. :)
<rzuca rękawicę>
Istnieje cel, ale nie ma drogi: to, co nazywamy drogą, jest wahaniem.
F. K.

Uwaga, ogłaszam wielkie przenosiny!
Można mnie od teraz znaleźć
o tu: https://mastodon.social/invite/48Eo9wjZ
oraz o tutaj: https://ewasalwin.wordpress.com/

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1268
Czarna Emma pisze: Hmmm... Dawno nie poległam w walce. :mysli: ;)
Ktoś chętny na miniaturkę (do 5 - 12k)? Najchętniej obyczaj, choć ta kwestia podlegać może dyskusji. Rozważam rozpoczęcie odliczania czasu od 7.01, zaś datę wystawienia prac szacuję na 17.01, można i później. :)
<rzuca rękawicę>
Upuściła panienka rękawiczkę <podaje>.

Ponieważ specjalizujesz się w gatunku diametralnie różnym od moich osobistych zainteresowań - podejmę na Twoich warunkach :P
Ale z jednym, mały wyjątkiem, który - jeśli się zgodzisz na sparing ze mną - uzgodnimy prywatnie później, ok? :twisted:
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1269
P.Yonk pisze: Ale z jednym, mały wyjątkiem, który - jeśli się zgodzisz na sparing ze mną - uzgodnimy prywatnie później, ok?
Ależ oczywiście! <przyjmuje rękawiczkę, dygając> :)
Istnieje cel, ale nie ma drogi: to, co nazywamy drogą, jest wahaniem.
F. K.

Uwaga, ogłaszam wielkie przenosiny!
Można mnie od teraz znaleźć
o tu: https://mastodon.social/invite/48Eo9wjZ
oraz o tutaj: https://ewasalwin.wordpress.com/

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1271
Bartosh16 pisze: Kruger. Wrócimy do tematu.

GodHand, nie widzę problemu. Możemy się dogadać.
Wszystko wyszło od Ciebie. Jesteś Ty, Kruger, Wizimir i ja.
Wolisz każdy vs każdy w czterech, czy 1 vs 1 i zwycięzcy pojedynków zmierzą się w dodatkowej bitwie? Decyduj.

Przypominam: erotyk, 10k max, dwa tygodnie.

G.

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1273
Isabel pisze: Ja też chętnie bym się z kimś pobiła - w pojedynku obyczajowym albo bezgatunkowym, tak do 10-15k Ktoś chętny?
To może w trójkąciku? :twisted: Ze mną i Emmą? :pray:
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1275
Isabel pisze:
P.Yonk pisze: To może w trójkąciku?
Może być, o ile termin nie będzie jakiś tragicznie odległy :)
Chcemy wystartowąć 17/01, teksty oddać 27/01. Czy to odległy termin dla Ciebie?

Wróć do „Bitwy literackie”