Yo!

1
Witam, jestem Sławek z Wrocławia, praktycznie wychowany na fantastyce i science fiction. Nie uwierzycie, ale napisałem książkę i marzy mi się by ją wydać (siedzę nad nią już prawie 5 lat, koszmar).

Klimat to lekkie fantasy, z dużą ilością humoru i elementami teorii spiskowych (wiem, brzmi trochę dziwnie :) )

Na forum jestem obecny już od dłuższego czasu, ale jako stalker bez konta. Zdecydowałem się zarejestrować, bo chcę wrzucić tu "krótkie" opowiadanie i jestem ciekawy waszej opinii.

Pozdrawiam

Yo!

5
Nie uwierzycie, ale napisałem książkę i marzy mi się by ją wydać (siedzę nad nią już prawie 5 lat, koszmar).
Uwierzymy. Nie jesteś wyjątkiem.
Powitać. :D

Yo!

6
Witaj :) Przed pokazaniem tekstu nie zapomnij kupić Dit Da Jow i posmarować tyłka, bo nasi krytycy to prawdziwe zwierzęta. Taki Romecki na przykład :P
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Yo!

9
Dziękuję wszystkim za serdeczne przywitanie :)
Navajero pisze: Witaj :) Przed pokazaniem tekstu nie zapomnij kupić Dit Da Jow i posmarować tyłka, bo nasi krytycy to prawdziwe zwierzęta. Taki Romecki na przykład :P
Kupione, a tekst właśnie wrzuciłem do przeczytania. Bądźcie bezlitośni :mrgreen:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”