Cześć

1
Witajcie,
jestem Izabela.
Mam w głowie magazyn, który systematycznie opróżniam, pisząc wyrwane z kontekstu krótkie scenki. Nigdy nie udaje mi się ich poskładać w fabularną całość. Ale niedawno doszłam do wniosku, że skoro już poświęcam czas na realizowanie się w tym kierunku, powinnam chociaż sprawdzić, czy ma to jakikolwiek sens. Dlatego się dziś tu pojawiłam. Może dzielenie się pomysłami na forum w jakiś sposób mnie zmotywuje i usystematyczni moją pracę.
Nie znam się na wszystkim. Potrzebuję waszych opinii i porad, których mam nadzieję, mi udzielicie.
Jestem pewna, że będę mogła też dać od siebie coś w zamian.

Cześć

2
Witaj :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Cześć

3
lucek016 pisze:Mam w głowie magazyn, który systematycznie opróżniam, pisząc wyrwane z kontekstu krótkie scenki.
Spróbuj drabble
lucek016 pisze:Nie znam się na wszystkim.
Witaj w klubie:)

Cześć

5
Katka pisze: lucek016, hej! A co lubisz czytać? :)
Gustuję w high fantasy, ale ostatnimi czasy nie gardzę obyczajówkami :hm: Największą sympatią darzę utwory z wątkiem mesjanistycznym, choć niekoniecznie tym ściśle wiążącym się z chrześcijaństwem. Lubię tez lekkie sci-fi, które nie zabija pseudonaukowym bełkotem.

Cześć

6
lucek016 pisze: mesjanistycznym
Mesjanizm? Ciekawe. A podasz jakieś sensowne tytuły? Bo na mnie to do tej pory działało odstraszająco. :D
"Moje znaki szczególne
to zachwyt i rozpacz."
W. Szymborska

Cześć

7
Katka pisze:
lucek016 pisze: mesjanistycznym
Mesjanizm? Ciekawe. A podasz jakieś sensowne tytuły? Bo na mnie to do tej pory działało odstraszająco. :D
Moim ulubionym tytułem jest "Gra Endera" Orsona Scotta Card. Bardzo często do tego wracam z niegasnącym zachwytem.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”