Cześć

5
Witam :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Cześć

6
Witam Was wszystkich
Odpowiadam na pytania:
1) Co piszę? Otóż, próbuję zredagować swój dziennik, który pisałem w młodości. To dziennik - powieść, w którym głównego bohatera - czyli siebie - staram się postrzegać jako postać fikcyjną, która spisuje swoją historię. Powiedzmy, że ma to być coś podobnego do Dziennika Bridget Jones, jednakowoż ma być to napisane w sposób bardziej wyrafinowany.
2) Co czytam? Interesuje mnie bardziej literatura refleksji niż fabuły. Moim ulubionymi pisarzami są Gombrowicz i Szekspir. Czytałem jeszcze kilku autorów, ale już żaden z nich nie wywarł na mnie takiego wrażenia jak ci dwaj.
3) Cieszę się, że nie muszę podawać swojego imienia i nazwiska. Ale, skoro już przedstawiłem się z imienia i nazwiska, niechaj tak zostanie :-)
DOBRA NOWINA: Niebyt - nie istnieje!

Cześć

8
Bartosh 16 - Skąd takie przypuszczenie? :-)

Added in 1 hour 38 minutes 15 seconds:
Zgodnie z regulaminem, napisałem trzy komentarze pod utworami innych autorów. Nie wiem, jak teraz mogę zamieścić swój tekst? Muszę czekać na czyjąś decyzję?
DOBRA NOWINA: Niebyt - nie istnieje!

Cześć

9
Dawny Don, po prostu grupy uprawnień się aktualizują co jakiś czas. Zobacz teraz.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”