Witam wszystkich.
Drżyjcie, albowiem przybywam. Jestem, a więc nigdy już tu nie będzie tak samo.
Za każde wyplute słowo dziękuję nieprzeciętnej muzie o, podobno, przeciętnym imieniu. Mam nadzieję, iż kiedyś to przeczytasz. Przy Tobie chciałbym dorosnąć, przy Tobie się zestarzeć, dla Ciebie brudzić naczynia, abyś miała co zmywać i z Tobą zdążyć spełnić największe pragnienie. Mimo kłopotów z okazywaniem uczuć....
Dla Ciebie muszę być geniuszem.
11
Gruszki:
a) powodują kłopoty gastryczne,
b) szybko gniją,
c)dają więcej punktów w scrabble.
Nienawidzę scrabble.
Poziomki są trudne do zbierania, co objawia się bólem pomiędzy pierwszym a przedostatnim kręgiem, są małe i wolno zapełniają koszyczek, są najsmaczniejszym z owoców, w kombinacji z bitą śmietaną i gołym brzuchem, są najlepszym afrodyzjakiem.
Błogosławieni cierpliwi, albowiem im to wynagrodzę.
Ci którzy łakną gruszek cieszą się cały rok. Poziomki są owocem sezonowym.
Gruszkożercy po poziomkach nabawicie się zgagi. Geniusz spienionego potoku świadomości siłą wepchnie się wam do gardła.
a) powodują kłopoty gastryczne,
b) szybko gniją,
c)dają więcej punktów w scrabble.
Nienawidzę scrabble.
Poziomki są trudne do zbierania, co objawia się bólem pomiędzy pierwszym a przedostatnim kręgiem, są małe i wolno zapełniają koszyczek, są najsmaczniejszym z owoców, w kombinacji z bitą śmietaną i gołym brzuchem, są najlepszym afrodyzjakiem.
Błogosławieni cierpliwi, albowiem im to wynagrodzę.
Ci którzy łakną gruszek cieszą się cały rok. Poziomki są owocem sezonowym.
Gruszkożercy po poziomkach nabawicie się zgagi. Geniusz spienionego potoku świadomości siłą wepchnie się wam do gardła.
12
Ja tam poziomki uprawiam, ale nie bawię się w zbieranie. Ot, przechodząc zjem kilkanaście. Za to malinami i truskawkami zapełniam miski.
Gruszki... Owszem, ale najlepiej te z własnego (bądź babcinego) drzewa, najlepsze w postaci kawałków w jakże smacznym kompocie.
A ja lubię Scrabble...
Gruszki... Owszem, ale najlepiej te z własnego (bądź babcinego) drzewa, najlepsze w postaci kawałków w jakże smacznym kompocie.
A ja lubię Scrabble...
Are you man enough to hold the gun?