Dzień dobry,
Mam na imię Michał. Dwudziesty trzeci rok patrzę na ten świat. Piszę do was w ten chłodny poznański poranek.
Jeśli chodzi o moją twórczość to niewiele jej było choć mam nadzieję, że wiele będzie.
Co pisałem? Głównie wiersze.
Co chcę pisać? Głównie wiersze.
Przechodząc do zainteresowań na pierwszy ogień musi pójść zafascynowanie Krajem Kwitnącej Wiśni. Dalej można wspomnieć o laickiej psychologi i technologi.
Jako że niekoniecznie lubię o sobie pisać to byłoby na tyle. Pozdrawiam
Dzień dobry
2hej,
witamy serdecznie.
No, skoro poezja to pewnie bliżej poznasz się z Sarah.
Rozgość się i daj poznać
witamy serdecznie.
No, skoro poezja to pewnie bliżej poznasz się z Sarah.
Rozgość się i daj poznać

I told my whole body to go fuck itself Patrick Coleman, Churchgoer
Dzień dobry
3Witam, Panie Sapieha!
Sekretarz redakcji Fahrenheita
Agencja ds. reklamy, I prawie już nie ma białych Francuzów, Psi los, Woli bogów skromni wykonawcy
Agencja ds. reklamy, I prawie już nie ma białych Francuzów, Psi los, Woli bogów skromni wykonawcy
Dzień dobry
4Witaj.
Widzę, że bardzo chcesz się z nami podzielić swoją twórczością.
Miej jednak na uwadze, że poezja to nie karabin maszynowy. Czasem nie warto rozstrzelać czytelników, jednym magazynkiem..
Daj im czas, by mogli się zastanowić nad tą Twoją bronią.
Widzę, że bardzo chcesz się z nami podzielić swoją twórczością.
Miej jednak na uwadze, że poezja to nie karabin maszynowy. Czasem nie warto rozstrzelać czytelników, jednym magazynkiem..
Daj im czas, by mogli się zastanowić nad tą Twoją bronią.
Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018
Dzień dobry
5Cześć.
Masz rację, aczkolwiek trzeba być naprawdę strzelcem wyborowym by jednym strzałem kogoś powalić. A do takiego trochę mi brakuje.
Masz rację, aczkolwiek trzeba być naprawdę strzelcem wyborowym by jednym strzałem kogoś powalić. A do takiego trochę mi brakuje.
Dzień dobry
6To ja może dodam od siebie, że w dobrym tonie jest skomentować cudze dzieła, i dać coś od siebie, zanim się nawrzuca multum swoich.
Dzień dobry
7Osobiście uważam, że najpierw wypada pokazać co ma się do powiedzenia by móc z czystym sumieniem komentować innych.
Dzień dobry
8Można też podejść inaczej: najpierw dam coś od siebie.