... 31 autor: Gelsomina Pisarz osiedlowy Latest post of the previous page:Dred pisze: Kobiety są zawsze piękne, aż się zalogowałem, by tak było. Cytujndz 17 lut 2019, 11:52
... 32 autor: Kruger Umysł pisarza Witaj, Dred. Dred pisze: Jeśli napiszę ciekawą powieść, wydawnictwo samo do mnie zapuka, jeśli nie to i tak osiągnę cel. Napiszę książkę. Niestety nie... Musisz najpierw ją wysłać Ale poważnie, same nie pukają, niestety. Chyba, że się jest Sapkiem. Sekretarz redakcji Fahrenheita Agencja ds. reklamy, I prawie już nie ma białych Francuzów, Psi los, Woli bogów skromni wykonawcy Cytujśr 20 lut 2019, 15:30
... 33 autor: Dred Zarodek pisarza Kruger pisze: Witaj, Dred. Dred pisze: Jeśli napiszę ciekawą powieść, wydawnictwo samo do mnie zapuka, jeśli nie to i tak osiągnę cel. Napiszę książkę. Niestety nie... Musisz najpierw ją wysłać Ale poważnie, same nie pukają, niestety. Chyba, że się jest Sapkiem. Bzdet, pukają, pukają, niestety, a kto Sapkiem chce być...tak mimototamto. Cytujwt 30 lip 2019, 22:28