Idąc za przykładem Patrena postanowiłam jakby na nowo się przywitać

W związku z powyższym chciałabym się z Wami wszystkimi przywitać - zarówno ze starymi bywalcami tego zacnego forum, którzy - mam nadzieję - jeszcze mnie pamiętają, jak również z nowymi (dla mnie) twarzami, których nie znam, a którzy przez te wszystkie lata, kiedy mnie tutaj nie było tworzyli to wspaniałe miejsce. Witam Was serdecznie!

Wiele się wydarzyło w ciągu tych kilku lat, dobrych i złych rzeczy, jak to w życiu bywa. Miałam kilkuletnią przerwę w pisaniu, kryzys twórczy, stąd też spadek zainteresowania tematem i chęć wyparcia. Na szczęście od przeszło dwóch lat mam to już za sobą.
Mam nadzieję zabawiać tu nieco dłużej i być nieco bardziej aktywna niż w czasie ostatnich pięciu lat

Chcę Wam jeszcze powiedzieć, że jestem szczęśliwa, że dawno temu trafiłam na to forum i poznałam tylu wspaniałych ludzi. Przy okazji podszkoliłam swój warsztat, a także dowiedziałam się co w trawie piszczy. Myślę, że zawsze będę miała do Weryfikatorium ogromny sentyment, niezależnie od tego czy tu będę fizycznie (mniej lub bardziej

Dziękuję Wam