Godhand pisze: Napiszcie więc może na temat legendarnego opowiadania "Miecz przeznaczenia".
+1, a co!
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni. Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni. Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze
Aquaman II?
Napiszcie lepiej.
bo cz 1 wola o pomstę do nieba.
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.
Z tym rzucaniem rękawicy, to tak bardzo bym się nie wychylał. Chętnie spróbowałbym się z kimś bardziej doświadczonym. To dobra okazja by maksymalnie się skoncentrować i napisać coś fajnego. Ok...
Jeżeli ktos ma ochotę skopać mi dupsko to zapraszam, choć uprzedzam, że będę się mocno starał.
Tematem opowiadania mogłoby być DLACZEGO PISANIE KSIĄŻEK ZMARNOWAŁO MU ŻYCIE... albo coś innego.