Anna

16

Latest post of the previous page:

Faktycznie...kładę głowę pod topór, bo na poprzedni nie odpowiedziałem. Skoro Ci się podoba to mogę wysłać to co napisałem ( 65 stron)
Dziękuję za OBA komentarze.

Added in 13 minutes 21 seconds:
A może miałabyś ochotę na bitwę? Szybciej doczekam się odpowiedzi od wydawcy niż ktoś z forum będzie chciał ze mną powalczyć na słowa.

Anna

17
To nie miejsce na dyskusję, ale odpiszę. bohaterowie niejednoznaczni, z wadami, popełniający błędy? Jak najbardziej, po to SA bohaterowie! Bohaterowie odrażający? To nie moja bajka.

Anna

18
tomek3000xxl pisze: Ubrana jak zmęczona życiem czterdziestoletnia kobieta, trzymała ręce w kieszeniach płaszcza.
A jak ubiera się zmęczona życiem czterdziestoletnia kobieta?

Pomysł na fabułę fajny, ale dużo jak dla mnie nieścisłości językowych i brak w wielu miejscach interpunkcji, ale od tego są tu specjaliści. Jak dla mnie średnio.
https://www.facebook.com/Barbara-Wysocz ... 1578587617
Ujrzałem ją już z bardzo daleka: siedziała na tarasie brudnej kawiarni i paliła papierosa w taki sposób, że nawet pięcioletnie dziecko nie miałoby wątpliwości, czym się trudni..
Julio Cortazar, Gra w klasy

Anna

19
tomek3000xxl pisze: A może miałabyś ochotę na bitwę?
Tomku, niestety mój warsztat jest mizerny, więc o żadnych bitwach nie ma mowy. Nie chciałbyś chyba wygrać ze słabeuszem?
Wyzwij kogoś na swoim poziomie. Będę trzymała kciuki.
Pozdrawiam :)

Anna

20
Ooo, nie wiedziałem, że ja mam już jakiś poziom. Dziękuję za komplement.
Oceniam mój według smażenia steka na coś pomiędzy blue a rare, czasem wpadający w medium rare.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Opowiadania i fragmenty powieści”