Manta

1
Witajcie ;-)

Niektorzy mnie znaja i nie lubia (ci mlodsi i mniej wyedukowani ;-) ), ale zapewniam, ze nie gryze (zbyt czesto).

Mam 19 lat, studiuje we Wroclawiu, pochodze z okropnie brzydkiej Lcy. Pisaniem zajmuje sie od dziecka (no moze nie od dziecka, ale od zobaczenia pierwszych Gwiezdnych Wojen), dodatkowo zajmuje sie filmem i wszytkim co jest z nim zwiazane (rezyseria, scenariusze itd itp).

PS: tak, jestem wredna ;)
Ostatnio zmieniony pt 02 cze 2006, 16:56 przez Manta, łącznie zmieniany 2 razy.

2
eeeee no Legnica nie jest taka okropniasta, bo przeca ja tu mieszkam ;)))

Hehehmm.. że kto jest wredny ? :D

Siemanko;)

3
Ekhem, Legnica jest paskudna! Nie ma co sie nad tym rozwodzic, po prostu najbrzydsze miasto w Polsce ;-)

A piwo bedzie :-P nie boj zaby :-)

PS: Ale Ty tylko ozdabiasz piekary ... :( Dlatego tam jeszcze wytrzymuje.

4
taa wytrzymujesz, a nie widziałeś mnie.. hohohooo :P

Legnica jest, jaka jest.. mam do niej jakiśtam sentyment..

Cała Polska jest do bani, jeżeli mamy być szczerzy :P

5
No tak, ale Twoja obecnosc dodaje mi otuchy ;-)

Legnica jest do bani, Polska niewiele lepsza, Wroclaw to horror (za duze miasto dla mnie, zreszta w tym miesiacu rusza przebudowa placu grunwaldzkiego, o zgrozo!). Wyprowadze sie do Chorwacji i bedzie gut :-D Swiezo po wojnie a drogi maja lepsze niz my. Zreszta, najlepsze drogi buduja niemcy i "dziadek" Hitler - A4 kupe czasu wytrzymala ;-) Ale to taka mala dygresja :-) Pzdr

8
Manta, ale masz świetne psy :D u mnie z okna widać tylko pałac kultury i pare wieżowców... :P
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

10
Zaje.....fajne;) te pieski szczególnie ten bernardyn, ale mam jedno pytanie ,po co jest tu zdjęcie twojego brata;)?
"Ale dosyć już o mnie. Mów, jak Ty się czujesz

z moim bólem - jak boli

Ciebie Twój człowiek."

12
No fakt... niezly lol ;) A pieski fajne... ;)
Ich bin Nitroglycerin... l??sche Feuer mit Benzin...

Wer mich in seinen Venen f??hlt... wird mir nicht mehr entflieh’n...

See the fallen angels pray... for my sweetest poison...

I crash and I burn and I freeze in hell... for your poison...

14
No widok z okienka bombowy !! Ja mieszkam na blokowisku więc zazdrość mnie zżera...
Kiedyś mnie nie było,

A potem się stałem,

Teraz znów mnie nie ma.

Z nagrobka na

cmentarzu w Cleveland
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”