Niespodzianka

1
Cześć. Zgadnijcie co! Chciałbym się mianowicie przedstawić i przywitać.
To tyle z niespodzianek. Nazywam się Krzysiek i pozdrawiam wszystkich entuzjastów fantastyki! Pozostałych proszę o ujawnienie się, nie ma powodu, żeby odwlekać nieuniknione - damy sobie po facjatach i lody uznamy za przełamane, zgoda?
Nie mam wieku, mam tylko swoje nędzne ciało i nałogi (głównie jedzenie i spanie), czytam od o, takiego, smarka, nie zawsze fantastykę, piszę zaś odkąd uznałem, że ktoś w końcu musi pobić "władcę pierścieni" (naturalnie nie znałem wtedy jeszcze "diuny" czy choćby "ostatniego władcy pierścienia"; czyli no, młokos byłem, już nie smark). Nie będę wam ściemniał, że zarejestrowałem się celem wyłonienia spośród forumowiczek swej przyszłej ślubnej (wybacz, najdroższa) palnę więc z mostu, że przede wszystkim liczę na słowa krytyki pod moimi tekstami, które marzy mi się tutaj pewnego dnia zamieścić. Pisuję głównie prozę (fantastyka, a jakże) ale uzbierało mi się też niemało wierszy - najchętniej właśnie fantastykę i wiersze chciałbym tu przeglądać.

Niespodzianka

2
Cześć echO, , z racji sprawowanego "urzędu", przypominam, że lubimy tutaj nasz Regulamin :) Zanim cokolwiek wrzucisz, proszę zaprzyjaźnij się z nim <3
Od siebie wspomnę, że krytyka (konstruktywna i rzeczowa, oczywiście :D ) jest naszym chlebem powszednim, więc z pewnością Twoje oczekiwania zostaną spełnione ;) Poza tym baw się dobrze (poza " Tuwrzuciem" czeka dział poezji), czytaj, komentuj, wrzucaj. Witamy na forum!
[PS. Większość użytkowniczek to mężatki, ale mamy kilka panien na wydaniu ;) ]
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski

Niespodzianka

7
echO pisze: Nie będę wam ściemniał, że zarejestrowałem się celem wyłonienia spośród forumowiczek swej przyszłej ślubnej
No i po co tak brutalnie? Dziewczyny będą zawiedzione :P Witaj :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Niespodzianka

9
Cześć.
Jest cały dział Wyróżnionych: http://weryfikatorium.pl/forum/viewforum.php?f=115
Porozglądaj się tam.
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”