ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1352
Dzięki, Bartłomiejk za propozycję :) Chętnie wybierzemy z większej liczby propozycji, więc jak ktoś ma jeszcze jakiś pomysł to zachęcamy. Inna rzecz, Czarna Emma, że zerknęłam, co forum już ma do zaproponowania i tu jest wiele fajnych, niewykorzystanych tematów: http://weryfikatorium.pl/forum/viewtopi ... 3&start=15 Może poszukamy czegoś?
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1353
Czarna Emma, Adrianna, Przed kwietniem i tak nie zdążycie, na 25.03 i 01.04 są ustawione bitwy więc może 8.04?
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1357
hellbike, po pierwsze, skończyłeś to niech odleży i przeczytaj parę razy i popraw błędy. Po drugie, wyluzuj, daj się pobawić innym a grafik bitew jak widzisz zapchany na miesiąc.
Oczywiście jak ktoś podniesie Twoją rękawicę to nikt niczego nie zabroni.
M79
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1358
Misieq79 pisze: hellbike, po pierwsze, skończyłeś to niech odleży i przeczytaj parę razy i popraw błędy. Po drugie, wyluzuj, daj się pobawić innym a grafik bitew jak widzisz zapchany na miesiąc.
Oczywiście jak ktoś podniesie Twoją rękawicę to nikt niczego nie zabroni.
M79
Przecież chyba nie ma żadnego limitu liczby bitew, które mogą odbyć się danego miesąca :D

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1359
Poza zdroworozsądkowym. Im większe natężenie bitrw tym mniej ocen w każdej, co wyszło w zeszłym roku na TOPA. Ale OK, rękawica leży, niech podnosi kto chce.

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1360
hellbike pisze: Kto na bitwę? Bo mój poprzedni oponent chyba zdezerterował.
Mniemam że chodzi o mnie. Przepraszam, ale poważne sprawy rodzinne przycisnęły mnie do muru. Jeżeli Hellbike nie będzie miał nic przeciwko możemy rozegrać pojedynek z opóźnieniem.
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, tylko żują pszczoły.

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1361
Huba pisze:
hellbike pisze: Kto na bitwę? Bo mój poprzedni oponent chyba zdezerterował.
Mniemam że chodzi o mnie. Przepraszam, ale poważne sprawy rodzinne przycisnęły mnie do muru. Jeżeli Hellbike nie będzie miał nic przeciwko możemy rozegrać pojedynek z opóźnieniem.
Panowie, każdemu może coś wypaść, ale jak zdarzają się takie historie, to kontaktujcie się ze sobą przez PW, tak żeby przeciwnik wiedział co się dzieje.

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1363
Adrianna pisze: Ktoś chętny na jakąś bitwę?
Jeśli nie znajdziesz nikogo godniejszego to wezmę :)

G.

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1365
Bartosh16 pisze: Co powiecie na trójkącik?
Mnie nie przeszkadza.

G.

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1366
W doborowym towarzystwie... Jestem za :) Dzięki, Panowie za odzew.

To teraz jakoś ugadać warunki. Pozwolę sobie coś zaproponować, ale generalnie jestem otwarta na różne pomysły.
Termin proponowałabym najwcześniej do 21.07. Brak narzuconego gatunku? Temat - może jakoś niech każdy dobierze sobie kilka propozycji (czy z tematu z tematami, czy z głowy) i via PW spróbujemy się na coś zgodzić po prostu? Czy chcemy, żeby ktoś nam podrzucił? Tu chyba mam najsłabsze preferencje preferencje.
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

Wróć do „Bitwy literackie”