Powitanie i prośba o przeczytanie książki

1
Cześć wszystkim! Mam na imię Angelika i od dziś należę do tego forum, na którym mam nadzieję poznam wiele interesujących osób, które podobnie, jak ja próbują swoich sił w pisaniu. Jeśli chodzi o mnie to jestem studentką prawa, a w wolnych chwilach piszę książki historyczne. Dotąd jeszcze nie miałam odwagi publikować swojej twórczości, jednak ostatnio postanowiłam wysłać jedną z książek do dwóch wydawnictw i czekam na odpowiedź. Zobaczymy jednak, co z tego wyjdzie, no ale zawsze warto spróbować.

Twój post został edytowany. Zapoznaj się proszę z regulaminem Forum.
Sarah

2
angelakinga pisze: Ze swojej strony zapewniam, że zrobiłam wszystko, aby powieść zawierała zachwycającą historię i mnóstwo ciekawych wątków. Lecz to, czy tak będzie, zależy wyłącznie od was. Liczę na wasze szczere opinie, zachęcam do jej czytania. Proszę czytajcie i dzielcie się ze mną swoimi przemyśleniami. Serdecznie was pozdrawiam i życzę wam miłego wieczoru. Z niecierpliwością będę czekać na wasze recenzje :)
O...M...G...
Kochanie, wróć. Znaczy wyjdź, przeczytaj regulaminy i wejdź raz jeszcze.

3
angelakinga, Bardzo nam milo powitać kolejnego użytkownika Forum :)
Mam nadzieje, ze studentce prawa, bez trudu przyjdzie zapoznanie się z Regulaminem.
I mam nadzieje, ze Twoje, trochę niefortunne powitanie, nie zniechęci Cie do korzystania z Weryfikatorium.
Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018

4
angelakinga pisze:w wolnych chwilach piszę książki historyczne. Dotąd jeszcze nie miałam odwagi publikować swojej twórczości, jednak ostatnio postanowiłam wysłać jedną z książek do dwóch wydawnictw i czekam na odpowiedź.
To ile ich napisałaś?

Wrzuć do tuwrzuciowni kawałek.
Lookniem:)

7
angelakinga pisze:Zobaczymy jednak, co z tego wyjdzie, no ale zawsze warto spróbować.
Póki co, nie widzę w Twojej twórczości żadnych słabych stron! :)
Pamiętaj: kiedy ludzie mówią ci, że coś jest źle lub nie działa na nich, prawie zawsze mają rację.Natomiast kiedy mówią ci, co dokładnie nie działa, i radzą, jak to naprawić, prawie zawsze się mylą.
Neil R. Gaiman
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”