Dzień dobry.

31

Latest post of the previous page:

AndrzejQ pisze: Jestem prawdopodobnie najlepszym polskim pisarzem żyjącym w promieniu jakichś dwustu metrów
Dobrze, że nie napisałeś, że w województwie ;). Witaj :D
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski

Dzień dobry.

32
iris pisze: Dobrze, że nie napisałeś, że w województwie ;)
Witaj , Czerwona Iris. Zrobię wszystko, żeby się piąć na szczyt :) Jednak możesz być spokojna, nigdy nie będę tak dobrą pisarką jak Ty :D
Pamiętaj: kiedy ludzie mówią ci, że coś jest źle lub nie działa na nich, prawie zawsze mają rację.Natomiast kiedy mówią ci, co dokładnie nie działa, i radzą, jak to naprawić, prawie zawsze się mylą.
Neil R. Gaiman

Dzień dobry.

33
AndrzejQ pisze:
iris pisze: Dobrze, że nie napisałeś, że w województwie ;)
Witaj , Czerwona Iris. Zrobię wszystko, żeby się piąć na szczyt :) Jednak możesz być spokojna, nigdy nie będę tak dobrą pisarką jak Ty :D
bracia wachowscy tez tak mowili...
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

Dzień dobry.

34
ravva pisze: bracia wachowscy tez tak mowili...
Zrobię p r a w i e wszystko :D
Pamiętaj: kiedy ludzie mówią ci, że coś jest źle lub nie działa na nich, prawie zawsze mają rację.Natomiast kiedy mówią ci, co dokładnie nie działa, i radzą, jak to naprawić, prawie zawsze się mylą.
Neil R. Gaiman
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”