Witam

31

Latest post of the previous page:

elka, najważniejsze rzeczy już wiesz, reszta przyswoi się sama:)
Nie należy demonizować regulaminu, bo nie taki on straszny na jaki wygląda:)
To tylko zbiór reguł na jakich funkcjonujemy :)

A wracając jeszcze do tego, co napisał o mnie P.Yonk, :) - mnie też nie trzeba demonizować :)
Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018

Witam

32
Sarah pisze: mnie też nie trzeba demonizować
:) Sarah, ja się nawet nie starałem :)

Tak, wiem Obrazek na Weryfikatorium.plhttps://jaronski.pl/sklep/wp-content/up ... y-1200.jpg[/mimg]
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Witam

33
Ja tam się cieszę, że działa poczucie humoru... to pozwala na swobodne poruszanie się po nieznanym terenie. Dla mnie, to bardzo dużo, a z resztą... no cóż, jakoś sobie poradzę, bo jakie wyjście... :D

Witam

34
Witaj elka, :D To fajne forum i można się uczyć, i można uczyć innych ;) Ale faktycznie, kochamy nasz Regulamin <3 bo wprowadza ład w świecie, który bardzo łatwo ulega chaosowi, jak trochę popuścić ;)
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski

Witam

36
Iris, ja to doskonale rozumiem, tylko droczę się troszeczkę.

Dziękuję za powitanie.

Pozdrawiam.

Added in 1 hour 14 minutes 54 seconds:
''kmiotek'' najbardziej mi się podobał - może zostać, bardzo proszę!

Witam

37
Witaj :)
Nic nie jest wieczne, nawet status kmiotka, jak będziesz pracowała w pocie czoła, zostaniesz "pisarzyną" ;)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Witam

38
Witaj, Navajero :)

A ''kmiotek'' był cudny, myślałam, że na zawsze... miał charakter. Taka ''pisarzyna''... zero w tym poezji. Smuteczek... :(

Witam

39
Jak chcesz, mogę wnioskować o nadanie Ci statusu "grafoman" :P Sama poezja, choć tytuł "Wielki grafoman" jest już zajęty :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Witam

41
Andrzej Pilipiuk nosi z dumą :)
dr Samuel Johnson

Witam

42
Navajero pisze: Andrzej Pilipiuk

Proszę Pana, to co mi Pan tu ''pisarzyna'' pisze, jak tu PISARZ z krwi i kości...

O rany, nawet nie wiem z kim piszę i... piszę na luzie, a tu takie kwiatki... oj, elka, uważaj, bo wdepnęłaś.

Witam

44
elka pisze:O rany, nawet nie wiem z kim piszę i... piszę na luzie, a tu takie kwiatki... oj, elka, uważaj, bo wdepnęłaś.
My tu generalnie na luzie :)
dr Samuel Johnson

Witam

45
P.Yonk pisze: Tu ich wszystkich możesz zidentyfikować
Trzeba będzie, bo polegnę... dzięki wielkie.
Navajero pisze: My tu generalnie na luzie
Ja też byłam jakąś chwilę temu, a teraz jedynie potwierdzam, że ten ''kmiotek'' należy mi się jak psu - kość.

Witam

46
Każdy tu kmiotkował :)
dr Samuel Johnson
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”