Cześć

1
Witam wszystkich. Mam na imię Iwona. Od niedawna zajmuje się pisarstwem i już po kilku publikacjach dowiedziałam się, że mój warsztat jest beznadziejny :| Dlatego cały czas uczę się i doskonale w prozie. Bardzo dużo wyciągam nauki z prac innych autorów, a jeszcze więcej z komentarzy, które zawierają wiele wskazówek. Nie będę u Was publikować, ale mam nadzieję dowiedzieć się jeszcze więcej dzięki pisarzom, którzy tu są ;) Jeżeli to Wam nie przeszkadza bardzo chętnie do Was dołączę.
Tak- regulamin przeczytałam :)

Cześć

2
zapachmaciejki, witaj :)
zapachmaciejki pisze: Nie będę u Was publikować, ale mam nadzieję dowiedzieć się jeszcze więcej dzięki pisarzom, którzy tu są
to ( wybacz) nie najmądrzejszy pomysł :) Jak chcesz się uczyć i rozwijać, jeśli nie na własnym tekście?:)
Tylko czytanie i oglądanie - przypomina raczej lizanie lodów przez szybę.
Nie zjadamy nikogo na wejściu - wystarczy odrobina odwagi :)
Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018

Cześć

3
Witaj. Pisząc o publikowaniu zapewne miałaś na myśli wystawienie tekstu w Internecie? Bo generalnie ma to nieco inne znaczenie.
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Cześć

4
No cóż, wielokrotnie używałam tego stwierdzenia i nikt nie zwrócił mi uwagi na błędne wyrażenie. Kolejna dobra rada :) Poprawię się.
Z tym zjadaniem na wejściu, to różnie bywa- wolę być ostrożna ;)

Cześć

5
Cześć Zapach,
zjadają bezpardonowo, ale tylko to, co powinno być zjedzone. Baw się dobrze!
Pamiętaj: kiedy ludzie mówią ci, że coś jest źle lub nie działa na nich, prawie zawsze mają rację.Natomiast kiedy mówią ci, co dokładnie nie działa, i radzą, jak to naprawić, prawie zawsze się mylą.
Neil R. Gaiman

Cześć

7
zapachmaciejki pisze: Od niedawna zajmuje się pisarstwem i już po kilku publikacjach dowiedziałam się, że mój warsztat jest beznadziejny Dlatego cały czas uczę się i doskonale w prozie.
Warsztat wykuwa się w boju ;) Nie ma innej drogi. I nie wolno się zniechęcać. Zachęcam do dzielenia się fragmentami swoich tekstów. Społeczność Weryfikatorium jest bardzo pomocna.

Cześć

8
Mane Tekel Fares pisze:
Warsztat wykuwa się w boju ;) Nie ma innej drogi. I nie wolno się zniechęcać. Zachęcam do dzielenia się fragmentami swoich tekstów. Społeczność Weryfikatorium jest bardzo pomocna.
Może spróbuje. Póki co, chcę Was trochę poznać i dać Wam czas, żebyście mnie poznali :-)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”