Latest post of the previous page:
Dodaj awatara. Niechcący uzmysłowiono mi, że to ociepla wizerunek.W każdym razie, witam Cię, serdecznie.
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy
Iris, postaram się te piąte czwartki skrzętnie omijać, chociaż znając moją ciekawość, a także przewrotność, będą mnie nieustannie kusiły.
Dobrze, jak tylko znajdę odpowiedni awatar do kmiotka (absolutnie urocze), natychmiast wkleję.
Ze mnie to raczej taka eremitka. Z racji zawodu bardziej jestem przyzwyczajona do przebywania wśród muzealnych eksponatów, gdzie czuję się "u siebie", o - jakoś tak:
Może niech się nie demoralizuje tak od razu?Faraon pisze:Ani się obejrzysz jak wstawisz tu pięćdziesiątego posta i ruszysz z nami w wir czatowych pogawędek.
Koronczarki z Koniakowa właśnie dziergają mi nowe, zaraz do nich napiszę, aby je pogonić z robotą. W końcu na moje bikini potrzeba aż nieco ponad 100 dużych motków jedwabnego kordonku.
Obawiam się, że moje praktyczne wejście (teoretycznie już jestem) nieco się przeciągnie, bardzo przepraszam. Jednak okoliczności tej zwłoki są dla mnie przyjemne, bowiem po raz kolejny Muzeum Uniwersytetu Jagiellońskiego Collegium Maius postanowiło przedłużyć czas trwania mojej wystawy "Ze sztalugi i klawiatury, czyli obrazy i słowa", która (w czterech salach ekspozycyjnych - 58 obrazów i 26 wierszy - w podziemiach muzeum, tzw. cellariach) gości już od maja br. Obecnie coś tam zmieniam, coś przewieszam, coś dodaję itp. - zarobiona jestem
Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”