16

Latest post of the previous page:

Tortury? Tak, wrzący olej, żelazna dziewica, szarpanie obcęgami! Jupiii!

Nie wolno? Jak to: nie?

A, przepraszam. Nowy. Ma miesięczny okres ochronny...

Szlag!

Cóż. Na tortury poczekasz.

Czym jeździmy? Ja mam rydwan zaprzęgnięty w kozły, a gdy jadę po niebiosach, z chmur trzaskają gromy. Chyba jasne, nie?

<salutuje młotem, poprawia pas i odjeżdża, klnąc na paskudne dziury w chmurach robione przez gigantów>
Are you man enough to hold the gun?

17
Zdradzić Ci pewną tajemnicę? Tutaj masz tylko miesięczny okres ochronny. A potem lepiej się oglądaj za nisko latającymi tomahawkami... Chyba że się dorobisz stu postów przed upływem tego czasu i dostaniesz immunitet:D Jak ja:D

Pozdrawiam

kognitywna

18
[quote="rafciodz"]Czyli wszystko w normie. Wyglądacie jak każdy szary obywatel naszej ukochanej RP.

Aż boje się zapytać czym jeździcie, na codzień?

ja jeżdżę metafizycznym autobusem żółto-czerwonym;

witaj! niech w starym piecu zapłonie młody ogień :twisted:

(żartuję z tym starym;))

19
He he, nigdy się nie obrażam, czasem kąsam, czasem z pokorą słucham... Piec nie taki stary, rzekłbym na gwarancji jeszcze... do tego jaka szufelka!!! ;). Co prawda jest trochę białego włosia na głowie i pojawiły mi się prześwity... to nie oznacza wcale, że sie starzeję!!! Ponoć włos mądrej głowy się nie trzyma ;)

A tak swoją drogą, czy ja wśród was naprawdę takim dziadkiem jestem ????

Dodane po 18 minutach:
kognitywna pisze:... Chyba że się dorobisz stu postów przed upływem tego czasu i dostaniesz immunitet:D Jak ja:D

kognitywna
Ech nie wiem czy dorobię się połowy w miesiąc, nie jestem typkiem gaduły. Raczej spotkasz mnie w dziale weryfikacji i będziesz we mnie toporkami miotać :), mam zamiar przekonać się na własnej skórze czy to dobry pomysł powrót do skrobania tego wszystkiego co mi się po bańce tłucze.

Mam swoje lata, wkrótce ( tak sądzę po znakach na ziemi i niebie ) zakończę przygodę z moim dotychczasowym zawodem i staram się znaleźć sobie nowe zajęcie. Weryfikuję swoje umiejętności, liczę na szczerość. Za wszystkie rady, te ciętym językiem i te uprzejme na pewno podziękuję i przemyślę je.

Rozgadałem się :)
free your mind

20
A tak swoją drogą, czy ja wśród was naprawdę takim dziadkiem jestem ????
Nie aż takim ^_^'

No, nie przesadzajmy. Przeciętny wiek to jakieś 15-25 lat.

Wybiegam poza schemat, hurra XD
Are you man enough to hold the gun?

21
O, a ja tak właśnie zauważyłam, że praktycznie mój ziomek jesteś:D Przez trzy lata kursowałam regularnie pociągami między łobzem a Szczecinem, a Stargard akurat po drodze;)

Pozdrawiam

kognitywna

23
A kogo? Bo ja się tam prawie urodziłam:D Od pierwszego roczku tam mieszkam:D Dopiero do liceum do Szczecina wywędrowałam:D Ale ten świat mały:)

Pozdrawiam

kognitywna

24
kognitywna ja do szczecina codziennie o 5 rano jadę... cały dzionek tam spędzam i na wieczór wracam dopiero do dom. Rzeczywiście mały ten świat :). Kiedyś trzeba będzie razem na małe co nieco wyskoczyc. Już jest nas troje.
free your mind

28
rafciodz pisze:He he, nigdy się nie obrażam, czasem kąsam, czasem z pokorą słucham... Piec nie taki stary, rzekłbym na gwarancji jeszcze... do tego jaka szufelka!!! ;). Co prawda jest trochę białego włosia na głowie i pojawiły mi się prześwity... to nie oznacza wcale, że sie starzeję!!! Ponoć włos mądrej głowy się nie trzyma ;)

hehe, dokładnie, ja też się tak pocieszam;)

rafciodz pisze:
mam zamiar przekonać się na własnej skórze czy to dobry pomysł powrót do skrobania tego wszystkiego co mi się po bańce tłucze.

Dobry dobry, pewnie, że dobry. Jak się będzie tak tłukło i tłukło bez końca i bez ujścia, to kiedyś się weźmie i się stłucze. I wtedy co? Wtedy, to dopiero będzie łyso;)

Warto więc to zawczasu zapisać, Rafciu!;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”