Cześć

3
Witaj. Krótko i na temat, dzięki za ostrzeżenie :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Cześć

7
Witaj
Tomek Bordo pisze: Przeczytałem i tam nic o tym nie ma
Jest na pewno.
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Cześć

8
Tomek Bordo pisze: Przeczytałem i tam nic o tym nie ma
Gdybyś rzeczywiście przeczytał, to zacząłbyś od spełnienia warunku koniecznego do własnej publikacji ;)
Dobra architektura nie ma narodowości.
s

Cześć

10
No trzeba dodać trzy komentarze pod tekstami innych ludzi. Dodałem ale nadal nie mogę sam nic wrzucić
Przeciwności losu uczą mądrości, powodzenie ją odbiera.
- Seneka Młodszy

Cześć

11
Tomku, ale wiesz, te komentarze powinny mieć jakiś element merytoryczny. Żeby pomóc innym autorom :)
"ty tak zawsze masz - wylejesz zawartośc mózgu i musisz poczekac az ci sie zbierze, jak rezerwuar nad kiblem" by ravva

"Between the devil and the deep blue sea".

Cześć

12
Taaa... i pamiętaj, że nawet gdy już spełnisz niektóre konieczne warunki, a uchybisz regulaminowi w drobnej kwestii, np. źle oznaczysz opowiadanie, w złym miejscu itp, to nikt wstawionego tekstu nie zobaczy. Zastanów się, zwolnij. Przeczytaj list powitalny i odpowiednie regulaminy, nie tylko główny.
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Cześć

13
Przeczytałem wszystkie regulaminy i ten list.

Gdzie jest dział proza do weryfikacji? Nie mogę go nigdzie znaleźć
Przeciwności losu uczą mądrości, powodzenie ją odbiera.
- Seneka Młodszy

Cześć

14
To tym bardziej sugeruję zwolnić i rozejrzeć się po forum, jak po muzeum, albo teatrze, albo bibliotece. Poznać odpowiednie działy, oraz jak je znajdować. Powoli, bez pośpiechu.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”