CV kładę na progu :)

3
ReynEWAn?
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

6
Cześć :)
E tam, znam trochę z innego portalu twórczość Hoseka, więc było mi łatwiej.

A ja się boję... ale jednocześnie jestem bardziej ciekawa opinii o moich tekstach niż przestraszona, zatem będą.
Muszę jeszcze uważnie obczaić regulamin, bo ileś tam warunków jest odnośnie publikacji, no nic, sprawdzę, aby blamażu nie było :)

13
Jakie to cudowne, gdy ktoś bierze pod rozwagę Regulamin <3 Skoro tak, nie muszę być zrzedliwą jędzą i mogę Cię przywitać lekko i uprzejmie! Zatem: witaj i baw się dobrze!
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski

15
Czarna Emma pisze: Ciekawe powitanie.
Co wolisz - prozę czy poezję
Dzięki. Lubię dobrą prozę i dobrą poezję.
ithi pisze: dzień dobry i miłej zabawy
Dzięki, dobrego jutra:)
iris pisze: Jakie to cudowne, gdy ktoś bierze pod rozwagę Regulamin <3 Skoro tak, nie muszę być zrzedliwą jędzą i mogę Cię przywitać lekko i uprzejmie! Zatem: witaj i baw się dobrze!
Postaram się brać GO pod uwagę do końca:) Dziękuję.
brat_ruina pisze: Wrotycz, WrotyczWrotyczWrotycz :hm: Opowi:)

Gość się. Czym chata bogata:)
A tam Cię nie widziałam, za to pamiętam Twój nick z Ósmego, i udane stusłówka z szerokiej drogi:)

Dziękuję serdecznie za miłe powitanie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”