CV kładę na progu :)

16

Latest post of the previous page:

Czarna Emma pisze: Ciekawe powitanie.
Co wolisz - prozę czy poezję
Dzięki. Lubię dobrą prozę i dobrą poezję.
ithi pisze: dzień dobry i miłej zabawy
Dzięki, dobrego jutra:)
iris pisze: Jakie to cudowne, gdy ktoś bierze pod rozwagę Regulamin <3 Skoro tak, nie muszę być zrzedliwą jędzą i mogę Cię przywitać lekko i uprzejmie! Zatem: witaj i baw się dobrze!
Postaram się brać GO pod uwagę do końca:) Dziękuję.
brat_ruina pisze: Wrotycz, WrotyczWrotyczWrotycz :hm: Opowi:)

Gość się. Czym chata bogata:)
A tam Cię nie widziałam, za to pamiętam Twój nick z Ósmego, i udane stusłówka z szerokiej drogi:)

Dziękuję serdecznie za miłe powitanie.

17
Wrotycz pisze:A tam Cię nie widziałam, za to pamiętam Twój nick z Ósmego, i udane stusłówka z szerokiej drogi:)
tak, jeszcze ÓP do wieżowca dawno nie zaglądałem, a niezłe pióra tam siedzą:)

Added in 21 minutes 41 seconds:
O, widzę że jeszcze nie chcą Ci się otworzyć bramki na werostradzie :D

3 komentarze kochanieńka 3 komentarze i będziesz miała podniesiony szlaban

18
brat_ruina pisze: 3 komentarze kochanieńka 3 komentarze i będziesz miała podniesiony szlaban
Popełniłam chyba więcej niż trzy pod tekstami, ale Wielki Brat na Bramce wymaga każdorazowo trzech komentów w każdym subforum, tak? No masakra na wlocie do tej autostrady, co za korki, kto to wymyślił?:)
Brak mi sił :pray:

19
Wrotycz pisze: Popełniłam chyba więcej niż trzy pod tekstami, ale Wielki Brat na Bramce wymaga każdorazowo trzech komentów w każdym subforum, tak?
Nie, to tylko jednorazowa startówka. Zaraz się zobaczy co i jak i będziesz mieć zielone:)

Added in 6 minutes 5 seconds:
Chyba jednak będziesz musiała w tuwrzuciu albo miniaturowni.

Ten Twój zablokowany kawałek jest niezły.

23
Witaj :D Uwielbiam twój nick <3 Powitanie też wielce intrygujące ;)
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

24
Wrotycz pisze: ale Wielki Brat na Bramce wymaga każdorazowo trzech komentów w każdym subforum, tak?
Żeby wrzucić tekst w Prozie musisz skomentować prozę. A Twoje spostrzeżenia są bardzo ciekawe.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

27
Wery skupiskiem białej emigracji. Nic, tylko odśpiewać Boże, caria chrani ;)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

28
Słowołapacz pisze: Hm, znam Cię z innego portalu... Zresztą, wielu tu emigrowało po rozwaleniu owego. Ty mnie pewnie nie kojarzysz - dawne czasy, inny nik. ;)
Nie wiem, czy kojarzę skoro inny nick, a i pewnie teksty tutaj nowe, możesz przypomnieć? Wnioskuję, że oboje byliśmy na śp. Wrzeszczach, pierwszym moim kochanym portalu, bo tylko on, z tych na których zaistniałam, został rozwalony przez parkę hejterów i zniknął z Sieci.
Navajero pisze: Wery skupiskiem białej emigracji. Nic, tylko odśpiewać Boże, caria chrani ;)
Nie znam ludzi z Wery ani motywów osiedlania się tutaj, zatem może masz rację. Ja w każdym bądź razie nie przybyłam tutaj, bo gdzieś emigrować po klęsce musiałam:)

29
Ależ my jesteśmy otwarci, emigrantów przyjmujemy ;) I nawet damy każdemu kocyk i czerwoną książeczkę :lol:
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski

30
Iris, fajnie jest mieć za co się chwalić:)

Może wyjaśnię, tak na wszelki wypadek, że rozpoczęłam jakiś czas temu podróż dookoła pewnego świata, ta kraina wydaje się być wielce obiecującą. Mam nadzieję, że nieotoczona szerokim murem. Z zapisami czerwonej książeczki zaznajomiłam się (do rewolucji kulturowej na szczęście daleko w jej paragrafach:).
Pozdrawiam:)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”