Kiczyk

31

Latest post of the previous page:

Moim zdaniem - tekst bardzo dobry - do delikatnego czyszczenia (lepszy niż 90% tego co do mnie trafia...) Z przesłaniem

gdyby zebrać takich ze 40 można by złożyć fajną książeczkę

Swoją drogą kiedyś myślałem o tym by zrobić taki dziennik podróży - jechać i notować przemyślenia...

Kiczyk

32
Dzięki bracie_endrju
Andrzej Pilipiuk pisze:Swoją drogą kiedyś myślałem o tym by zrobić taki dziennik podróży - jechać i notować przemyślenia...
I tak trafił na półki "Raport z północy"

Kiczyk

34
Raport z północy niezły jest. Oczywiście do kilku Twoich kwestii można się zdystansować (lub nie)
Ci którzy nie potrafią, to robią takie a nie inne wpisy na Lubimyczytać - obrzydliwy typ Andrzej Pilipiuk

Nieno oczy mi się zeszkliły ze śmiechu:))))))

Kiczyk

36
Już dawno temu miałam się wypowiedzieć na ten temat, ale jedyne co przychodzi mi do głowy to: wow!
Poza tym nic innego. <3
„Ludzie myślą, że ból zależy od siły kopniaka. Ale sekret nie w tym, jak mocno kopniesz, lecz gdzie”. - Neil Gaiman

Kiczyk

38
tomek3000xxl pisze:
lizus :twisted: :twisted: :twisted: ( i ucieka wystraszony)
Nieprawda! :snooty:
To naprawdę jest ładne. poruszyło moje babskie ja... :ups:
„Ludzie myślą, że ból zależy od siły kopniaka. Ale sekret nie w tym, jak mocno kopniesz, lecz gdzie”. - Neil Gaiman

Kiczyk

40
Brat Tomek też ma takie u mnie. Tylko ja nie pokazuje to światu

Kiczyk

41
Dawno mnie nie było na Wery, i dawno nie zaglądałem do Twoich miniatur. Styl świetny, tak trza pisać. I prawdę też, miał być kiczyk i jest kiczyk. Ale najlepsza końcówka, ta o energii i sejwach. Dobre to, po prostu.

Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Miniatura literacka”