Hej, hej!
Na jakiekolwiek fora literackie zaglądałam ostatnio w latach 2006-2007, więc pewnie wiele się zmieniło, ale wtedy byłam jedynie czytelnikiem widmo, teraz zaś planuję się aktywnie udzielać (:
Jestem osobą nieśmiałą i mam ogromne obawy, związane z publikacją własnych tekstów, nie robiłam tego wcześniej właściwie nigdzie, a sama traktuję swoje prace dość krytycznie; wszystkie dla mnie są niewystarczająco dobre, chciałabym jednak przekonać się, co myślą o tym inni. Dlatego jest to drugie forum, na którym zarejestrowałam się w ostatnim czasie, mam jednak wrażenie (i nadzieję), że tutaj jest równie dużo prozy, co poezji, w przeciwieństwie do tamtego, a ja zdecydowanie bardziej siedzę w prozie właśnie.
Interesuję się wieloma rzeczami, długo by wymieniać, powiem więc tylko, że uwielbiam jeździć samochodem (pracowałam jako kierowca kilka lat nawet), gram w brydża (amatorsko sportowego) i często słucham podcastów kryminalnych.
Jeśli zaś chodzi o pisanie, towarzyszy mi to od zawsze, od najmłodszych lat, i choć często fizycznie nie mam ochoty tego robić, to prostu niektóre historie domagają się opowiedzenia (: Swoimi tekstami celuję głównie w fantasy/horror, ale mam po co jednym z chyba każdego możliwego gatunku... Wymieniłam jednak te dwa, bo należą również do tych, które najchętniej czytam (oraz thrillery medyczne, ale brak mi wiedzy, by stworzyć takowy).
Pozdrawiam serdecznie,
MW