Aloha, Kalimera, Hello!!

1
Witajcie

Pamiętam, że za pierwszym razem walnąłem gafę i zapomniałem się przedstawić, zanim cokolwiek wrzuciłem do oceny. (Tu pozdrowienie dla Webera ;) )
I to chyba wszystko z regulaminu, co pamiętam z tamtych czasów...
Nie pamiętam za to, czy wolno się tu przedstawiać więcej niż jeden raz...
Więc pozwolę sobie zaryzykować. A co mi tam. Możecie mnie zaskarżyć :P

Dla niewtajemniczonych, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno temu, kręciłem się tu jako niejaki (ale bełkot :P) Gott-Foo.

Dziś do was wracam, może nawet na dłużej (oby tak! oby taaaak!), ale już jako ja JA.

Pozwólcie więc, moi milusińscy, że się przedstawię.

Maj nejm iz Michał Śmiałek.

To już nie nickname, a prawdziwe personalia i własnie pod tym mianem od jakiegoś czasu panoszę się po kartkach w wordzie i na biurkach redaktorów.
I jako taki będę się też panoszył na Weryfikatorium (o ile za zdublowane przywitanie się nie dostanę bana zamiast chleba i soli)

Także tego...

Zitajta ;)
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

Aloha, Kalimera, Hello!!

2
Cześć :) Witać nie będę, bo już tu byłeś przede mną ;) zatem: miło poznać :D
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski

Aloha, Kalimera, Hello!!

3
Witam serdecznie - ponownie ;P
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

Aloha, Kalimera, Hello!!

8
Nie omieszkam ;)

Buty już zdjąłem :P

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

Aloha, Kalimera, Hello!!

12
Sól jest, kawałek chleba też się znajdzie. A poza tym mamy kawę, porzeczki i parówki. ;) Cześć. Baw się dobrze!
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

Aloha, Kalimera, Hello!!

13
Kocham kawę!!! <3

Dawaj!

Dawaj!

DAWAJ!!!!

Aloha, Kalimera, Hello!!

14
Ooo, legenda działu bitewnego.
Dobrze Cię widzieć znów na Wery.

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

Aloha, Kalimera, Hello!!

15
Michał Śmiałek pisze: Dawaj!

Dawaj!

DAWAJ!!!!
Och, jaki żarłoczny...
Ależ proszę uprzejmie: :kawusia: :kawusia: :kawusia: :kawusia: :kawusia: :kawusia: :kawusia: :D
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”