Cześć Wam

1
Dzień dobry.
Nie bardzo wiem jak zacząć. :)
Pisarstwo zawsze mnie fascynowało, ale jakoś nie pisałam. Lat mam 26 i niedawno stwierdziłam, że chcę zacząć pisać. Zaczęłam od wierszy.
Poza tym, jestem niepełnosprawna. Piszę o tym dlatego, że miewam zaniki pamięci albo czasem coś źle napiszę (o ręcznym piśmie nawet nie wspomnę...).
A oprócz pisania lubię patrzeć na obrazy akwarelowe jak i akrylowe. Sama chcę zacząć malować. Dobrym drinkiem nie pogardzę, oczywiście w granicach umiaru. Jestem raczej powściągliwą osobą.

Cześć Wam

2
Witaj, rozgość się :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Cześć Wam

7
xbc pisze: Witaj,
Jakbyś potrzebowała kompana do dobrego drinka, polecam swoje towarzystwo. :uszanowanko:
Będę pamiętać. 8)
Romecki pisze: Cześć,
dobre pisanie zaczyna się zawsze od czytania, zatem - których autorów lubisz najbardziej? Jakieś konkretne książki? :)
Bardzo dobrze wspominam cykl Toy Wars Ziemiańskiego. Choć autor wydaje się perwersyjny. ;)
Faraon pisze: Łabędź, cześć! Czekamy na teksty oraz malowidła. :kolorowy: :banana-rainbow: :happy-bouncymulticolor:

Ciekawe czy Twój awatar będzie pasował do nicku.

Tutaj znajduje się list powitalno-pomocowy dla nowo przybyłych. :faraon:
List już przeczytany.
Awatar na dniach jakiś znajdę choć nie spieszno mi. Na pewno wrzucę parę wierszy, ale malowanie jeszcze kiepsko mi idzie.

Dziękuję Wam za tak ciepłe powitanie!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”