Coś nie mogę dodać komentarza Andrzejowi, zwraca mi błąd 403 Forbidden.
Problem jest chyba w treści komentarza, nie wiem, czy czegoś nie porąbałam z HTMLem. Względnie może chodzi o jakiś błąd zapisywania kopii roboczej, bo od tego momentu zaczęły się problemy.
Pomożecie?
Usterka
2MargotNoir, może opatrzność czuwa nade mną i lepiej nie dodawaj tego komentarza. Spodziewam się, że będzie miażdżący. To nie była dobra wprawka.
Pamiętaj: kiedy ludzie mówią ci, że coś jest źle lub nie działa na nich, prawie zawsze mają rację.Natomiast kiedy mówią ci, co dokładnie nie działa, i radzą, jak to naprawić, prawie zawsze się mylą.
Neil R. Gaiman
Neil R. Gaiman
Usterka
4Próbowałam nawet zamykać przeglądarkę i logować się od nowa.
Dodałam testowy komentarz w tym temacie, po prostu nie mogę wstawić tego, który chciałam. Raczej nie ma limitu długości, bo do Dychotomii Bergieda przeszło
Może po prostu spróbuję bez cytowania/kursy wy itp?
AndrzejQ, chyba poznasz, co jest Twoim tekstem, a co komentarzem?
I spokojnie, nie jest miażdżący.
Dodałam testowy komentarz w tym temacie, po prostu nie mogę wstawić tego, który chciałam. Raczej nie ma limitu długości, bo do Dychotomii Bergieda przeszło

Może po prostu spróbuję bez cytowania/kursy wy itp?
AndrzejQ, chyba poznasz, co jest Twoim tekstem, a co komentarzem?
I spokojnie, nie jest miażdżący.
Usterka
6MargotNoir, na drugi raz odpal stronę główną i zobacz czy jesteś wciąż zalogowana. Zabezpieczenie przed obciążeniem serwera wylogowuje co jakiś czas (właśnie trochę go zwiększyłem), mogłaś akurat trafić w ten moment.
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
Land of Fairy Tales
Usterka
8MargotNoir, skrzynki PW pewnie nie masz przepełnionej? Próbowałaś może na innej przeglądarce?
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
Land of Fairy Tales
Land of Fairy Tales
Usterka
9Raczej musisz odpalić główną ponownie, ponownie się zalogować i wtedy wkleić ze schowka.
To komunikat wygasłej sesji, przynajmniej tak jest u mnie,
G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover
Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.
Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.
Usterka
10Faktycznie u mnie pojawia sie, gdy za długo w czymś dłubię, ale jeśli raz taki komunikat mi się pojawi to już zawsze się pojawia przy próbie wysłania tej samej treści - po przelogowaniu, odświeżeniu, powrocie na główną, nawet następnego dnia (sprawdzałam w przypadku komentarza do tekstu Andrzeja), a teraz nawet po stworzeniu nowej PW zamiast opcji "odpowiedz".
Co ciekawe w przypadku komentarza mogłam dodać komentarz w tym samym temacie o innej treści, ale nie mogłam wkleić tego, przy którym mnie "forbidnęło."
Co ciekawe w przypadku komentarza mogłam dodać komentarz w tym samym temacie o innej treści, ale nie mogłam wkleić tego, przy którym mnie "forbidnęło."