ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1413
tomek3000xxl pisze: Solidny oklep, który tylko potwierdza, że pisać nie umiem
Weź bądź trochę mniej samokrytyczny, bo jak z Tobą przegram, to co wtedy powiedzieć o mnie? :lol:
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1415
Oba teksty mają swoje mocne i słabe strony - przypuszczam, że jeśli p.t. Widzowie nie opuszczą naszych zmagań, to dyskusja będzie ciekawa, a wynik do końca niepewny. Czyli jak na dobrą bitwę przystało :)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”

R. Arnold

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1416
tomek3000xxl pisze: jasne, a wróble ważą 3.5 kilo... :)
Jak ja z tobą wygram, to...???
ok, fantazja też powinna mieć swoje granice
Ha! Wyszło na moje! (Że Ty ze mną wygrałeś :lol: ).
Gratuluję :) (A fantazja, nawet jeśli ma gdzieś granice, to trzeba je nieustannie poszerzać ;) ).

Dziękuję serdecznie wszystkim głosującym i komentującym :)

R. Arnold

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1419
Forum coś chyba zamiera, wszystkim wszystko oklapło po wyborach, pasowałoby wrócić do literatury.

W tym celu postanowiłam wziąć jednego za zespół i wystawić się na niechybną porażkę:

Czarna Emma, miałabyś ochotę na przyjacielski sparring? Nie musi być na już.

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1420
Emma wspominała, że na parę dni znika, ale może się odezwie.

Tym niemniej... Hmm... Sam bym chętnie wziął udział w bitwie na literackie przebudzenie po trudnym czasie, gdyż ostatnio rzadko tu wpadałem.

Więc MargotNoir, gdybyś zechciała, to chętnie wziąłbym udział. Może być jako "ten trzeci", jeśli Emma się zgodzi.

A jak nie, to może ktoś inny by przyjął wyzwanie?
“One day I will find the right words, and they will be simple.” ― Jack Kerouac

ZGłOSZENIA, WYZWANIA!

1424
tomek3000xxl, jestem w stanie tylko jedną bitwę na raz, obawiam się. Więc poczekajmy na Emmę, a jeśli się nie zgodzi to albo Ciebie dokooptujemy, albo zmierzymy się w kolejnej ;).
“One day I will find the right words, and they will be simple.” ― Jack Kerouac

Wróć do „Bitwy literackie”